Telecinco, en el punt de mira per una mort que ha agarrat a tot el món per sorpresa

La cadena hauria jugat massa amb un tema molt delicat
La cadena hauria jugat massa amb un tema molt delicat | Telecinco

Telecinco ha utilitzat molt la tirada de José Antonio Avilés, arribant fins i tot a frivolitzar amb temes prou delicats, com el seu suposat problema mental o les mentires sobre suposades morts de familiars seus.

Avilés ha sigut un dels personatges més polèmics d'esta edició de 'Supervivientes', no només pel que ha generat dins de l'illa, sinó per tot el que ha deixat caure en Espanya, una infinitat de mentires i deutes, segons ell mateix ha reconegut.

Telecinco ha aprofitat tot el seu entramat per a fer molts programes, convertint-se Avilés en el principal protagonista de diversos programes de 'Sálvame' o 'Viva la vida'.

Les numeroses polèmiques d'Avilés en Telecinco

El supervivent seguix estant de moda i, en lloc de desaparéixer de la televisió com s'especulava, pareix que hi seguirà durant un temps. Ara, mentres s'està intentant remoure el seu passat sentimental, una notícia ha deixat completament trencat al col·laborador de 'Viva la vida': ha mort la seua iaia.

Esta volta, la notícia és certa, ja que en el passat hauria utilitzat la falsa mort de la seua iaia com a excusa per no haver de pagar deutes o deslliurar-se d'algun compromís. Telecinco ha viscut numeroses polèmiques del jove i la mort de la seua iaia és una d'elles, ja que hauria fingit la seua pèrdua fins a tres voltes amb l'objectiu de salvar-se ell mateix de múltiples problemes als que havia de fer front.

«He matat a la meua iaia per a justificar els meus impagaments, tres voltes», deia el col·laborador en 'Viva la vida' fa unes setmanes com a exemple de les seues argúcies i les seues lamentables excuses. Finalment, el destí ha volgut que la seua iaia se'n vaja als 92 anys a causa de diverses complicacions per un trencament de maluc.

«Ara ha passat»

«He hagut de mencionar-ho i ara ha passat», deia José Antonio Avilés a les portes del tanatori després de la mort de la seua iaia. El jove ha reconegut que vol canviar i deixar arrere totes les mentires del passat, donant lloc a un nou José Antonio, una persona diferent. La veritat és que ho té prou complicat, ja que Telecinco ha perdut tota la confiança que li tenia a causa de la poca credibilitat de les seues paraules.

«He comés molts errors i els assumisc. El principal, la mentira, perquè és el camí fàcil i no et porta a res. Però tinc 24 anys i, si he de demanar perdó, demanaré perdó i reconeixeré el que realment jo haja fet», reconeixia el jove. Ara està per vore si Telecinco li dona una nova oportunitat o no. De moment, el jove s'ha quedat fora de 'La casa fuerte', 'reality' en el que pareixia que anava a participar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'edició més complicada d'Operación Triunfo' ja té guanyadora" "Jordi Sánchez diu adeu a Telecinco: Sorpresa per la seua nova faena"