Telecinco i 'Sálvame' elegixen a Belén Esteban per a anar a arreplegar el Premi Iris

La cúpula del programa l'ha elegit per a representar a 'Sálvame', considerant que representa la seua essència
Belén Esteban anirà acompanyada d'un altre company del programa | GTRES

Dies arrere, l'equip de 'Sálvame' celebrava en directe haver sigut premiat amb el Premi Iris de la crítica, després de la faena incansable que duen fent des de fa deu anys en la xicoteta pantalla. La notícia va ser rebuda amb molta il·lusió per tot l'equip i, immediatament, van començar-se a preguntar qui seria l'encarregat d'anar a arreplegar el premi. En aquell moment, el programa va anunciar que esta decisió recauria sobre la cúpula i este dijous, en els últims minuts de programa, han anunciat l'esperada decisió.

Finalment, Telecinco i 'Sálvame' han decidit que l'encarregada de representar al programa en la gala que tindrà lloc el dilluns serà Belén Esteban, considerant que representa l'essència del programa i tot el que comporta.

El seu acompanyant

D'altra banda, Carlota Corredera li havia encomanat a Belén una responsabilitat més: elegir en 24 hores a la companya o company que vol que l'acompanye. «No vaig tindre cap dubte en qui seria la persona que m'acompanyaria», deia la princesa del poble després de desvelar que serà Kiko Hernández qui l'acompanyarà a arreplegar el premi. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nou revés de Mediaset a Sandra Barneda" "Sorprenent decisió de Telecinco que afecta a Jordi González"