Ja hi ha data: Telecinco es farta de 'Sálvame' i pren una decisió

'Sálvame' perdrà una hora de programa perquè Mediaset ha decidit apostar per una nova versió del concurs 'El precio justo'

Telecinco ha confiat en 'Sálvame' per mantenir les xifres d'audiència que va deixar Christian Gálvez amb 'Pasapalabra'. No obstant això, l'equip de Jorge Javier Vázquez no ha aconseguit captivar l'audiència, i és per això que Telecinco ha pres una decisió.

'Sálvame' no aconsegueix captivar l'audiència

En un primer moment es va intentar mantenir l'audiència amb una secció presentada pel mateix Gálvez al plató de 'Sálvame'. Així doncs, es va continuar amb el 'rosco' de 'Pasapalabra', però amb un format diferent i amb els mateixos concursants. Malgrat que Gálvez va fer tot el possible per lluitar contra el nou 'Pasapalabra' d'Antena 3, es va decidir fer desaparèixer este nou format.

D'altra banda, 'Sálvame' va incorporar un nou concurs per als seus col·laboradors, en què s'exposaven a preguntes i proves a canvi de guanyar diners. Però va ser un altre fracàs, ja que els col·laboradors no estaven disposats a perdre la dignitat, com Chelo García Cortés, que va sortir molt perjudicada. Així doncs, el concurs va anar perdent minuts en televisió fins que va desaparéixer. No obstant això, 'Sálvame' va apostar per l'hora del 'Tomate', una franja horària que van aprofitar per a llançar exclusives.

Amb tot això, Mediaset ha pres una contundent decisió. Mentre La Fábrica de la Tele ha intentat buscar una fórmula per omplir amb èxit la franja horària que va quedar buida després de 'Pasapalabra', Telecinco ha estat demanant idees a la resta de productores. Afortunadament, Telecinco ha convençut als directius amb una nova idea, i pròximament podrem veure un concurs que no té res a veure amb 'Sálvame'. 


Carlos Sobera ha aprofitat la seua intervenció a Tierra de nadie' de 'Supervivientes' per anunciar que té un nou projecte entre mans. El pròxim dilluns, i cada dia a partir de les vuit del vespre, Telecinco emetrà una nova versió del concurs 'El precio justo'. D'esta manera, l'equip de 'Sálvame' perdrà una hora de programa i fins i tot els sous dels col·laboradors es podrien veure afectats.

Carlos Sobera és la nova estrella de Mediaset

Carlos Sobera va arribar amb molta discreció a Mediaset per presentar els debats de diferents 'realitys', però a poc a poc s'ha anat convertint en un dels presentadors més mediàtics de la cadena. Actualment, és el presentador de 'First Dates' a Cuatro i, a més, de l'edició nocturna dels dilluns d''El precio justo', però a partir del pròxim dilluns també ho serà diàriament. A més, s'encarrega de la gala dels dimarts de 'Supervivientes', que presenta des de fa anys a Telecinco i a Cuatro. 

D'altra banda, malgrat que ara no està en antena, també s'encarrega de presentar 'Volverte a ver'. Per tant, és possible que Sobera estiga molts anys entre nosaltres i vaja fent-se un lloc en els programes de 'prime time'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Flores, a punt de ser acomiadada: Hi ha sospites que ha traït a Telecinco" "Olga Moreno perd els nervis a 'Supervivientes' i carrega contra algú de l'exterior"