“Volia que la portara a la caserna de Tres Cantos”, el testimoni del xofer de Rocío Carrasco

Paco assegura que la xiqueta va parlar per telèfon i va pensar que es tractava del seu pare i li va dir, ”això està fet"

Telecinco, anit durant l'emissió de la docu-sèrie, ‘‘Rocío, contar la verdad para seguir viva'', va donar en exclusiva les declaracions de Paco el que era xofer de Rocío Carrasco, sobre el dia de l'agressió de Rocío Flores.

Rocío Carrasco assegurava que després dels fets, la seua filla es va anar de casa en el cotxe que li esperava a la porta.

Reconstrucció dels fets


Divendres 27 de juliol de 2012, 08.15 h, urbanització Valdelagua de Madrid. Rocío Flores ix de casa de la seua mare després de l'agressió, travessa el jardí corrent i es puja al cotxe de Paco, que li espera per a portar-la al col·legi.


Paco prefereix que no es done el seu cognom, tampoc que es reproduïsca la seua veu, però Telecinco ha reproduït els termes de la seua conversa.


Paco relata que Rocío va eixir “plorant” i “nerviosa” de la seua casa. Tan alterada estava que li va preguntar què havia passat, ella li va parlar d'una discussió, li va dir que la seua mare estava en el sòl, va dir alguna cosa d'una “naftalina” i Paco, després d'assegurar-se que la seua mare estava amb Fidel, va emprendre el camí cap a l'escola.

Paco creu que Rocío Flores parlava amb el seu pare quan va dir: "Està fet"

 

Pel que sembla, Rocío va traure un telèfon i va parlar amb algú: “Supose que amb el seu pare perquè va dir ‘això està fet”, transmet Paco, que a més es va negar a portar a Rocío on li demanava: “a la caserna de la guàrdia civil de Tres Cantos”.


La va deixar en el col·legi, es va assegurar que va entrar i més tard va recollir a Rocío Carrasco i la va portar a l'hospital.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'L'havia parida jo, però no tenia res meu', el melodrama de Rocío Carrasco" "Va ser amb un ganivet, l'altre atac de Rocío Flores a la seua mare"