Toñi Salazar trenca el seu silenci en el programa 'Viva la Vida'

La cantant del grup 'Azúcar Moreno' ha parlat en directe per a defendre's de les acusacions sobre el robatori patit en sa casa
Toñi Salazar parla públicament sobre el robatori patit en sa casa | TELECINCO

 

La cantant Toñi Salazar ha perdut la paciència i ha decidit donar la seua opinió públicament sobre un fet polèmic del que s’ha estat parlant durant esta última setmana, el robatori que ha patit dins en sa casa.

Toñi ha volgut entrar en directe en el programa 'Viva la Vida' de 'Telecinco' per a defendre's de la multitud de rumors que s’han escampat fruit del robatori de la seua propietat en la localitat de Majadahonda. Des que la notícia de la desgràcia va fer-se pública en els mitjans de comunicació, s’ha debatut sobre alguns detalls incerts del robatori que pertoquen directament a la integrant de 'Azúcar Moreno'.

Cansada dels rumors que ha hagut de suportar al llarg d’estos dies, Toñi Salazar ha tocat a Luis Rollan per a arremetre contra una de les acusacions que ha rebut des dels mitjans: «Com he de cometre un robatori en la meua pròpia casa?». La cantant ha afirmat que des de la nit del robatori el passat 16 de maig, encara no ha pogut tornar a sa casa.

La cantant ha perdut la paciència i ha vullgut defendre's dels rumors | GTRES

 

A banda d’això, Salazar ha parlat també de la seua despedida del reality 'Supervivientes', a on fins fa poc participava, i ha reconegut que «li llevarà la salut». Tot i que ja han passat uns dies des de la seua eixida de l’illa d’Hondures, Toñi continua reflexionat sobre què ha passat i li preocupa haver decebut a la productora del concurs de supervivència.

«La llàstima és haver fallat a la productora perquè ens ha tractat fenomenal. Sempre hem estat lleials al nostre públic, a la nostra família però tot això se m'està fent molt gran», confessava la cantant veterana en 'Viva la vida'.  Va finalitzar la seua telefonada amb una disculpa plena de rancor: «Demane perdó, però jo no li dec res a ningú. El que haja de pagar, ho pagaré».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier Vázquez es banya i apunta a Albert com a guanyador de 'Supervivientes'" "ESTA NIT: Nova decepció d’Espanya en Eurovisió"