Torna la mítica sèrie ‘Friends’

‘Friends: La reunió’ s'emetrà als Estats Units en HBO Max el 27 de maig


Era un dels retrobaments televisius més esperats i ja té data: Friends torna el pròxim 27 de maig amb els seus sis protagonistes en HBO Max (en el que es transformarà HBO España; l'especial no té data d'estrena a Espanya). Així ho ha anunciat la plataforma i els mateixos actors que van formar l'elenc de la qual ha sigut una de les ficcions de major èxit de la televisió.


A més de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry i David  Schwimmer, Friends: La reunió també comptarà amb altres personatges emblemàtics de la sèrie, com Tom Selleck (Richard), reessa Witherspoon (Jill Green), James Michael Tyler (Gunther) i Maggie Wheeler (Janice).

En este capítol de retrobament també participarà una gran quantitat de convidats famosos, com l'exfutbolista britànic David Beckham, l'actor de Joc de Trons, Kit Harington, l'activista Malala Yousafzai o els cantants Justin Bieber, Lady Gaga i la banda de K-Pop BTS, segons ha anunciat HBO Max en un comunicat.


Després de tots els problemes derivats de la pandèmia, finalment, el rodatge va arrancar a principis d'enguany en el plató número 24 de Warner Bros, el mateix en el qual es va gravar Friends entre 1994 i 2004.

Molt s'ha parlat en estos últims mesos d'este esperat retrobament, ja que fa 17 anys que els sis actors no s'han deixat veure junts en un plató de televisió. La seua relació, en canvi, ha continuat intacta al llarg dels anys i així ho han comentat els protagonistes en diverses ocasions.


Va ser el febrer de 2020 quan es va confirmar que l'elenc preparava un especial de retrobament.


Friends va ser una de les ficcions de televisió més populars de la dècada dels noranta. Va tindre 10 temporades i va emetre el seu últim episodi el maig de 2004. No obstant això, va trobar una nova vida en les plataformes de transmissió on s'ha tornat a convertir en un dels programes més vistos a tot el món.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Palito ja no aguanta més en 'Supervivientes'" "Dràstica decisió d'Antonio David Flores"