Tous acull el rodatge d'una sèrie internacional per a Amazon

Del 29 de setembre a l'1 d'octubre, els germans Joe i Anthony Russo ('Capitán América') rodaran el 'thriller' 'Citadel'
Citadel |


El municipi valencià de Tous es convertirà entre el 29 de setembre i l'1 d'octubre en l'escenari del rodatge de la sèrie internacional "Citadel", que té com a protagonistes a Priyanka Chopra i Richard Madden i que serà emesa en la plataforma Amazon.


Segons han informat fonts municipals, el paratge del Pantà de Tous acollirà a la fi d'este mes diverses escenes de la superproducció dels germans Joe i Anthony Russo, artífexs de 'Capitán América', entre altres èxits.

Citadel 

 

Es tracta d'una sèrie de suspens, acció i espionatge, amb un complex entramat emocional i una història interconnectada que es desenvoluparà als Estats Units, Itàlia, l'Índia i Mèxic.


A Espanya, a més de Tous, també es gravarà en altres escenaris, com la ciutat de València, on s'han realitzat ja el càsting per a l'enregistrament.

"Citadel" és una superproducció dels germans Joe i Anthony Russo (artífexs de 'Capitán América') que s'emetrà en la plataforma Amazon, amb Priyanka Chopra i Richard Madden com a protagonistes.

Un "thriller" d'acció protagonitzat per la Miss Món 2000

 

Es tracta d'un 'thriller' d'acció i espionatge amb un complex entramat emocional i una història interconnectada que es desenvoluparà als Estats Units, Itàlia, l'Índia i Mèxic, avança l'Ajuntament de Tous.

L'actriu índia que protagonitza la ficció es va coronar com 'Miss Món' l'any 2000 i llavors va començar una carrera al cinema i la televisió per la qual va arribar a Hollywood en 2015 per a protagonitzar la sèrie 'Quantico'. Està casada amb Nick Jonas, dels Jonas Brothers.


L'escocés Richard Madden, per part seua, va saltar a la fama en 2011 per la seua interpretació de Robb Stark en les tres primeres temporades de lJuego de trons. En 2019, va guanyar un 'Globo de Oro' per Bodyguard, de la BBC.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El món de la comèdia plora la mort als 61 anys de l'actor i humorista Norm Macdonald" "Sofía Cristo conta que va patir abusos sexuals amb cinc anys"