L'últim colp professional que afecta a Sandra Barneda

Nagore Robles deixa fora de lloc a Sandra Barneda dins de l'univers Mediaset
Sandra Barneda va presentar 'Viva la vida' durant les vacacions d'estiu d'Emma Garcia | GTRES

La baixa per maternitat de Toñi Moreno en 'Mujeres y hombres y viceversa' seria imminent i això ha obligat a Mediaset a buscar un nom que es faça càrrec de la presentació de l'espai durant els mesos que la presentadora s'absente del seu lloc de treball. En un primer moment, totes les mirades apuntaven a Sandra Barneda. El motiu no era altre que forma part del planell de col·laboradors de la casa i que des de fa temps, no compta amb cap projecte adjudicat. Però esta simple lògica no ha sigut suficient i la cadena ha decidit obrir un poc més la visió i apostar per un altre nom.

La direcció de Cuatro, segons informa la revista Semana, s'hauria decantat per Nagore Robles, actualment col·laboradora del programa i gran coneixedora del format, ja que ja està vinculada des de l'any 2013. Això ha fet que es guanye l'estima dels seguidors del programa i ha sigut decisiu per a fer-la ascendir com a conductora de l'espai.

Sandra Barneda queda fora del projecte

La presentadora ha de vore ara com la que fins fa pocs mesos era la seua parella es queda un projecte que pràcticament portava el seu nom. Caldrà vore quins són els projectes que li presenten a Barneda dins del grup i si torna a substituir, perquè no, a Emma García en 'Viva la vida' durant les vacacions de Nadal.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sorprenent decisió de Telecinco que afecta a Jordi González" "El missatge de despedida de Risto que encén les alarmes"