'La Isla de las tentaciones' canvia per complet en la seua pròxima edició: 'La Última Tentación'

Este nou format reunirà diversos dels protagonistes de les tres primeres edicions del reality xou i les seues parelles actuals per a posar a prova les seues relacions sotmetent-se a una dinàmica renovada

L'èxit sense precedents de 'La Isla de las Tentaciones' ha deslligat una pluja d'idees en Telecinco.
No obstant això, Mediaset no sols està decidida a gravar la quarta edició del format després d'un tercer lliurament que es va convertir en la més vista fins al moment a Espanya.


També està treballant en la primera seqüela del format a nivell internacional que reunirà vells rostres coneguts del reality.


Sota el títol de 'La Última Tentación', Mediaset España en col·laboració amb Quars Produccions tornaran a viatjar a República Dominicana al costat d'alguns dels participants més destacats de les edicions que s'han dut a terme fins al moment.

'La Última Tentación': la seqüela que reunirà vells coneguts del reality de Telecinco


A través d'un comunicat emés este dimecres, la cadena ha avançat alguns detalls d'esta nova versió del reeixit reality que pretén revolucionar la televisió al nostre país i convertir-se en l'edició més seguida de la història del format.


Diversos dels participants més destacats de les tres edicions del reality emeses i les seues actuals parelles, seràn els que participaran.


Els concursants seleccionats viatjaran a l'illa al costat de Sandra Barneda per a mostrar en quin punt es troben les seues relacions actuals i valorar si van prendre la decisió adequada durant el seu pas pel concurs.
A més, tornaran a posar a prova la fortalesa i la solidesa de la seua nova relació sotmetent-se a una dinàmica que comptarà amb moltes novetats.


La dinàmica del reality encara no es coneix al detall, així com tampoc han transcendit els concursants que tornaran a creuar el toll per a reviure una experiència que, al principi, s'antullava única i irrepetible.


Quins concursants podrem veure en l'edició especial de 'L'última temptació'?

Les experiències viscudes en Vila Platja i Vila Muntanya van suposar un abans i un després per a totes les parelles que van participar en el reality.


Mentre alguns van aconseguir reforçar el seu vincle, uns altres van poder dissipar els seus dubtes i fer el pas definitiu per a la ruptura. També estan els que van iniciar una nova relació després del seu pas pel programa i els que van recapacitar i van decidir donar-se una nova oportunitat després del concurs.


En qualsevol cas, la veritat és que tots van poder conéixer-se a si mateixos i viure una experiència que ha donat un gir de 360 graus a les seues vides. Ja que el seu pas pel reality els ha obert moltes portes a nivell professional i els ha convertit, com a mínim, en influencers d'èxit.


En este context, molts rostres coneguts tornaran al programa i les primeres apostes no s'han fet esperar.
L'actual parella formada per Lucía i Isaac, després de la seua ruptura amb Marina, sembla ser una clara candidata per a este nou reality. Fins i tot la mateixa Marina en companyia de Jesús podrien sorprendre'ns tornant al programa junts.


També podrien tornar Hugo i Lara, que són dels pocs participants que van marxar junts i encara mantenen visca la seua relació després del seu pas pel programa.


Altres rostres coneguts que podrien tornar de les primeres dos edicions són FaniMayka i fins i tot Fiama, que s'ha convertit en la repetidora estrela del reality.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Màxima tensió entre Rocío Flores i Dakota Tárraga: 'No entraré en el seu rol'" "'MasterChef' sorprén amb un nou gir, que no agrada als concursants"