Vore pel·lícules online gratis: Les 12 millors pàgines web

Llista actualitzada de pàgines web per a vore pel·lícules gratis en Internet, sense descàrregues i sense registres
Les millors págines web per a vore les teues pel·lícules | iStock

Tot el món s’apunta la moda de vore sèries, però la indústria del cinema no s’ha fet arrere. Ben al contrari, les grans produccions de Hollywood arrepleguen cada volta més milions de dòlars de recaptació gràcies al màrqueting i els beneficis derivats del producte principal. A pesar d'això, ja no és necessari anar al cinema per a vore les últimes estrenes i és que t’oferim les millors pàgines webs per a vore pel·lícules online des de casa i sense pagar un cèntim.

Hem seleccionat pàgines web que no demanen registre previ i que ens donen la possibilitat de vore la pel·lícula directament en el reproductor web, sense haver de descarregar l’arxiu. Si vols vore totes les sèries, també tens una llista de les millors pàgines a on trobaràs tots els capítols.

1. HDfull

HDfull, per a vore les últimes estrenes en alta qualitat | HDfull

Després de repassar desenes de pàgines web, no hem trobat cap igual en qualitat d’imatge —pel que fa a les últimes estrenes de la cartellera— en HDFull. El lloc web ha tancat diferents voltes, canviant de domini en ocasions, però finalment ha destacat com la millor opció per a vore pel·lícules online en espanyol i llatí. Molt recomanada.

2. DixMax

Gràcies a les llistes de recomanació dels usuaris de DixMax, podràs descobrir noves pel·lícules i comentar amb altres què t’han paregut. Això sí, per a poder vore els enllaços, has d’omplir un xicotet formulari de registre que no et portarà més de cinc minuts. Val la pena per tots els títols disponibles en el catàleg.

A pesar de què no totes les pel·lícules estan disponibles en Full HD i que no hi ha reproductor en la mateixa web (s’obri una nova pestanya en una altra plataforma), poques voltes hem vist un enllaç trencat o una finestra emergent de publicitat que ens faça la vida impossible.

3. Peliculas24

Películas24 té una categoria amb les estrenes de Marvel | Películas24

Películas24 guanya popularitat entre els cinèfils que volen vore pel·lícules gratis oferint les últimes estrenes a la màxima qualitat possible. Gràcies a una navegació intuïtiva, filtrem els títols per gènere o popularitat, podent trobar les estrenes més taquilleres d’una sola ullada. Com altres llocs webs, té una categoria dedicada a Marvel, amb les últimes pel·lícules de la franquícia a una qualitat 1080p.

4. AquiPelis

Arribem a una de les opcions més recomanades per a vore pel·lícules online. No només trobem les pel·lícules d’estrena, sinó que els enllaços en streaming funcionen perfectament i no haurem de tancar cap finestra de publicitat. El reproductor és un dels més ràpids que hem pogut provar i permet saltar d’un idioma a l’altre sense eixir de la pàgina. Si hem de ressaltar algun aspecte negatiu d'Aquipelis, és que el catàleg no és el més complet.

5. PeliculaOnlineHD

Un lloc web senzill i sense moltes complicacions a on veure algunes de les pel·lícules que fins fa poc només es podien vore en el cinema, tot i que tarda un poc més que les altres pàgines web en penjar els enllaços. L’àudio és pràcticament sempre en llatí, però unes setmanes després es poden trobar algunes opcions en castellà i versió original.

El principal atractiu de PeliculaOnlineHD és la seua secció dedicada a l’Univers Cinematogràfic de Marvel, amb totes les pel·lícules de la famosa franquicia de superherois i superheroïnes en qualitat Full HD 1080p.

6. Pelis-gratis

Pelis-gratis ens permet filtrar la pel·lícula per idioma | Pelis-gratis

El nom ho diu tot: pel·lícules sense pagar res. Pelis-gratis te les estrenes més recents —òbviament primer en qualitat TS Screener— i és de les poques pàgines web que ens permet filtrar per idioma castellà, llatí i, algunes voltes, versió original i subtitulada. El disseny és fàcil i entenedor, motiu pel que resulta molt fàcil trobar el que busques.

7. Miradetodo

El primer que crida l’atenció de Miradetodo és la secció de notícies en la pàgina principal, que arreplega les últimes novetats de la indústria cinematogràfica i televisiva. Més allà d’això, esta web per a vore pel·lícules gratis és la millor opció si saps anglés o vols vore un film en versió original. També permet filtrar cada pel·lícula segons la qualitat del visionament.

8. Repelisgo

Repelisgo, amb un dels reproductors més ràpids | Repelisgo

A més de tindre un reproductor web que funciona d’allò més bé, hi ha un botó per a descarregar la pel·lícula i poder tornar-la a vore quan no tinguam una bona connexió a Internet. D’altra banda, Repelisgo no té el millor catàleg i les opcions d’idioma tampoc son moltes, però és un lloc web ideal per a vore les estrenes de la cartellera sense interrupcions.

9. Xdede

Plusdede era un lloc excel·lent per a vore sèries i pel·lícules sense pagar, però amb l’arribada de Megadede, els administradors només ens donen l’aplicació per a dispositius mòbils. Pel que fa a webs per a vore pelis online, Xdede reprén el nom amb una pàgina amb multitud d’enllaços d’alta qualitat. El punt diferenciador és que ens facilita la banda sonora de la pel·lícula, disponible just davall del reproductor.

10. Cuevana3

Cuevana3, cada volta més popular per a vore pel·lícules online | Cuevana3

El punt negatiu de Cuevana3 és que haurem de buscar el títol de la pel·lícula en anglés i que, tot i tindre un catàleg d’allò més extens, no trobem les estrenes de la cartellera fins passats uns mesos. Això sí, quan els títols s’afegixen al catàleg, podem disfrutar d’ells en alta qualitat, pràcticament mai baixant dels 720p de resolució.

11. Legalmente Gratis

Si no vols entrar en pàgines web amb publicitat o no et pareix bé que es filtren les últimes estrenes del cinema en Internet, mira el catàleg de Legalmente Gratis, pàgina amb alguns clàssics de domini públic o amb llicència Creative Commons. No falten films de culte com La noche de los muertos vivos de George A. Romero, El acorazado Potemkin o Juventud d’Alfred Hitchcock.

12. SnagFilms

Snagfilms, per a vore documentals interessants | Snagfilms

Si t’agrada vore documentals que retraten la realitat, no perdes de vista SnagFilms, un lloc web de gran popularitat en els Estats Units nascut per a arreplegar els més prestigiosos i interessants documentals independents. També hi ha documentals de naturalesa de National Geographic i shows de comèdia com American Viral. Tot està en versió original, de manera que hauràs de dominar l’anglés.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una concursant de 'Gran Hermano VIP' patix una forta crisi nerviosa" "Jorge Javier Vázquez es burla d'Albert Rivera en directe"