Així no vinc a treballar: la presentadora ja no pot més

Paz Padilla ha comptat el mal que ho va passar: "Vaig sentir molta angoixa i, a més, em va durar diversos dies per la baralla de Rafa Mora i Anabel Pantoja"

Paz Padilla no havia tornat a 'Sálvame' des de divendres passat, quan va ser ella mateixa la que va haver de separar a Rafa Mora i Anabel Pantoja durant la seua forta discussió. Tot va començar per un comentari sobre l'amistat entre Rafa i el cosí d'Anabel, Kiko Rivera, però l'enfrontament se'ls va anar de les mans i tots dos van acabar parlant malament dels familiars de l'altre.

Per este motiu, el programa va obrir una enquesta en la qual l'audiència va votar, amb un 49%, que Rafa Mora siga expulsat del programa. Ara que ha tornat, Paz Padilla ha comprés i secundat que la cúpula de 'Sálvame' estiga a punt de prendre una decisió sobre este tema.

"Estic en un moment zen i això em fa mal"

 

"Porte 11 anys en 'Sálvame' i mai havia eixit amb tanta angoixa que, a més, em va durar diversos dies. Estic en un moment de tranquil·litat, un moment zen i això em fa mal. Portem molt temps en este programa i ja hem de saber comportar-nos, tenim una responsabilitat. Això del divendres va ser una falta de respecte i espere que la cúpula prenga una decisió exemplaritzant", ha dit Pau, molt enfadada.

La presentadora també ha comunicat que 'Sálvame' els ha oferit una sessió de coaching amb Cristina Soria als dos col·laboradors. Rafa sí que ha acceptat habar amb la coach perquè no es troba "res bé" amb tot el que ha passat. No obstant això, Anabel l'ha rebutjada i ha enviat este missatge: "No puc anar al programa perquè venen a veure'm 4 xiques de Sevilla".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Flores para els peus a Olga Moreno: «El que fas em perjudica a mi»" "'La meua nova il·lusió': Sandra Pica dona la puntada a Tom Brusse"