Dos esglésies de la ciutat de València pateixen robatoris semblants en pocs dies

De moment es desconeix l'autoria dels fets, i si es tracta de lladres d'objectes per al mercat negre o per a pràctiques rituals.
Imatge de la Parròquia de Nuestra Señora del Milagro - San Maximiliano Kolbe | Google Maps

 

Dos esglésies de la ciutat de València han patit robatoris en els últims dies. Els assaltants han robat elements com una imatge de la verge, calzes, canelobres o un sagrari, segons informava Levante-EMV. La Policia nacional investiga a hores d'ara els fets.

El primer dels robatoris es va produir en la Parròquia Nuestra Señora de los Dolores, situada al carrer Campoamor de la capital. El robatori va ser descobert pel cura de la parròquia el passat dia 7 de febrer, quan va obrir el temple per a preparar la missa de les 19 hores d'eixe dia. Es pensa que el robatori va ser comés la matinada anterior.

Entre els elements trobats a faltar en l'edifici hi havia un sagrari, canelobres, una creu i una imatge de la verge. Els lladres van accedir a l'església forçant una porta amb palanques.

El segon dels robatoris va ocórrer al carrer Doctor Vicent Zaragozà, en la Parròquia de Nuestra Señora del Milagro-San Maximiliano Kolbe.

En aquest cas també va ser el cura de la parròquia qui va descobrir els fets al dia següent, trobant tot el temple remogut. Dos calzes i uns 100 euros, que estaven dipositats en lampadaris de l'església, van ser el botí dels lladres. També estava fora de lloc el sagrari, que estava a terra, però no va ser robat finalment. En aquesta parròquia l'accés va ser a través del garatge.

De moment es desconeix l'autoria dels fets, i si es tracta de lladres d'objectes per a la venda en el mercat negre, o per a pràctiques rituals o d'altre tipus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ATENCIÓ: Detingut un jove de 21 anys per colpejar i escopir a la seua parella de 19 a València" "ATENCIÓ: Detingudes sis persones en una operació antidroga a València"