Un jove resulta ferit greu en caure des de 8 metres mentre feia parkour a València

Els fets van ocórrer al voltant de les 17.30 hores, quan el jove junt amb un amic estaven practicant aquest esport en la zona.
Vell llit del riu Túria en la zona del Pont de Monteolivete | Google Maps

 

Aquest dilluns 28 de gener es produïa un accident al vell llit del riu Túria, en precipitar-se un jove des del pont de Monteolivete, mentre practicava la disciplina física del parkour.

 

Els fets van ocórrer al voltant de les 17.30 hores de la vesprada, quan el jove, de 17 anys, junt amb un amic, estaven practicant aquest esport en la zona. El xic va realitzar un salt des del pont cap a la zona de gespa del llit del riu, des d'una altura d'uns 8 metres. En caure, es va fracturar la cama dreta.

 

L'amic, davant la gravetat de la situació, va telefonar el 112, i fins al lloc dels fets es van traslladar efectius de la Policia Nacional, així com una unitat del Servei d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU). Els serveis mèdics van atendre el jove per fractura a la cama dreta i policontusions, i posteriorment va ser traslladat a l'Hospital Clínic de la ciutat. A l'hospital es va detectar que també tenia fractura a la mandíbula.

 

Finalment el jove va ser operat d'urgència per la caiguda i continuarà en observació al centre hospitalari alguns dies. Segons sembla, el jove havia realitzat amb anterioritat salts semblants al que li va causar les lesions. En aquesta ocasió, per algun motiu li va eixir malament el moviment i va caure, quedant greument ferit.

 

La disciplina del Parkour

Pel que fa al parkour, es tracta d'una disciplina o activitat física que consisteix a desplaçar-se d'un lloc a altres superant els obstacles que van trobant-se pel camí. L'únic que es pot fer servir per a aquesta tasca és el propi cos, fet pel qual té una gran importància la capacitat motriu de l'individu, i la força. Es pot practicar en espais urbans o en altre tipus d'entorns, i de forma individual o col·lectiva.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram