De Bisbal a Crystal Fighters, els Concerts de Vivers reuneixen 30 intèrprets "per a tots els gustos"

La programació estarà formada per dihuit espectacles amb més de trenta intèrprets, a l'espera de les últimes dues confirmacions
Els Concerts de Vivers s'organitzen en el marc de la Fira de Juliol | Concerts de Vivers

Més de trenta intèrprets participaran en els dihuit espectacles que de moment s'han programat en els Concerts de Vivers que l'Ajuntament de València organitza en col·laboració amb l'Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana en el marc de la Fira de Juliol.

Dolç Pontes, Crystal Fighters, Loreena McKennitt, Tiro & The Bunnymen i Miss Bolívia integren l'elenc internacional d'un cartell que completen artistes nacionals com David Bisbal, Ana Belén, Llum Casal, Leiva, Green Valley o Alfred García i que, entre els noms valencians, tindrà a Xavi Sarrià, Els Jóvens, Auxili, Tardor, Júlia, Tesa, The Dansi Crashers i Jamaleònics, entre altres.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, va presentar aquest dilluns la "variada" programació d'un "festival divers per a tots els públics", va informar l'Ajuntament en un comunicat.

Cartell dels Concerts de Vivers 2019 | Concerts de Vivers

La programació dels Concerts de Vivers 2019 estarà formada dihuit espectacles amb més de trenta intèrprets, a l'espera de les últimes dues confirmacions que tancaran el cartell de concerts.

Fuset va ressaltar el "caràcter heterogeni" del festival, en el qual "estan representats diferents gèneres musicals, amb l'objectiu que la majoria de la població puga formar part dels espectacles".

"Aquesta edició es troba en la mateixa línia de combinar artistes locals, nacionals i internacionals que s'està duent a terme durant aquest mandat", va comentar.

El regidor va explicar que "un dels objectius d'aquest festival urbà és que servisca com a reclam perquè més persones ens visiten durant el mes de juliol, així com arribar al màxim de públics diferents".

Durant les edicions de 2017 i 2018, es va aconseguir una assistència de 35.000 i 47.000 espectadors respectivament, "xifres històriques que esperem superar", va indicar Fuset, que també va destacar l'"alta participació femenina en un cartell paritari", en el qual el que la meitat de les bandes i solistes són dones o compten amb alguna integrant femenina.

"Aquest fet situa als Concerts de Vivers com un dels esdeveniments musicals amb més presència de dones del panorama espanyol, ja que la mitjana estatal es troba en el 10-15%, segons diverses fonts i estudis", va postil·lar.

Respecte a les entrades, que ja es troben a la venda en la web www.concertsdevivers.com, va indicar que l'Ajuntament "ha realitzat un gran esforç per a mantenir els seus preus assequibles, ja que gairebé el 70% dels espectacles tindran un cost de 30 euros o menys, amb diferents ofertes de llançaments".

"Les entrades per als artistes internacionals també tenen preus inferiors als disponibles en altres ciutats", va afegir i va apuntar que les actuacions previstes començaran el diumenge 30 de juny amb el cantant David Bisbal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: 200 nous autobusos híbrids per renovar la flota de l'EMT de València" "ATENCIÓ: Comencen les inspeccions dels llocs de venda de xurros i bunyols a València"