El tramvia a Fira València oferirà serveis especials per acudir a Cevisama i Sici

Amb motiu dels dos esdeveniments empresarials, s'establiran freqüències de 20 minuts de 6.00 a 22.00h del 28 de gener a l'1 de febrer
El tramvia circularà cada 20 minuts entre Doctor Lluch i Fira València 

 

Metrovalència oferirà serveis especials en la Línia 4 de tramvia amb destinació a Fira València, amb motiu de la celebració de Cevisama (Saló de la ceràmica) i Sici (Saló del Moble i l'equipament). A partir del 28 de gener i fins divendres 1 de febrer, entraran en funcionament aquests serveis especials amb l'objectiu de facilitar-ne l'accés a les persones participants en aquesta important cita que acollirà la capital valenciana.

Aquest servei de tramvia circularà entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira València en ambdós sentits, amb una freqüència de pas de 20 minuts en una franja horària de les 6.00 a les 22h, tal i com ha informat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) en un comunicat.

Així doncs, el primer tramvia des de la parada de Serreria començarà el seu servei a les 6.00h, mentre que des de Doctor Lluch ho farà a les 6.30h. L'últim des d'aquesta estació serà a les 21.29h. D'altra banda, des de Fira València, el primer tramvia en eixir ho farà a les 6.40h, mentre que l'últim servei s'oferirà a les 22.19h.

Per tal d'agilitzar el servei, tots els tramvies que realitzen el recorregut fins la Fira de mostres ho indicaran al ròtul de destí ubicat en la capçalera de la unitat. A més d'aquest servei de tramvia, també es pot accedir a Fira València desplaçant-se fins l'estació de Les Carolines/Fira de la Línia 2 de Metrovalència. 

Tota aquella persona interessada en aquests serveis especials, podrà accedir a la informació completa en la pàgina web de Metrovalència i en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv

 

Cevisama 2019 arranca amb "excel·lents perspectives"

La nova edició del saó de la ceràmica afronta aquesta nova convocatòria avalat per l'èxit de l'última edició, on hi van superar els 800 expositors i els 90.500 visitants professionals, i amb l'ambició de superar aquestes xifres enguany.

Com a novetat i amb motiu de l'àmplia demanda d'empreses del sector ceràmic i relacionades amb aquest, s'oferirà un total de 9 pavellons complets dedicats a aquest certamen. En eixe sentit, la coincidència amb el saló Espai Cuina-SICI, referent estatal de mobiliari i equipaments de cuina, contribuirà a la dinamització d'un gran esdeveniment per al sector ceràmic valencià.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram