Casual Hoteles obrirà cinc hotels a Espanya i farà el salt a Portugal

La companyia també té previst obrir 15 nous hotels a Espanya, Portugal, Itàlia, Països Baixos, França i Regne Unit abans de 2022
Juan Carlos Sanjuan, a l'hotel de València | Cecida 

La cadena Casual Hoteles continuarà amb la seua expansió nacional en 2019 amb l'obertura de nous allotjaments a Sant Sebastià, Cadis, València i Madrid, al mateix temps que obrirà el seu primer establiment internacional a Lisboa al març, dins del seu pla d'internacionalització. La companyia preveu desembarcar a més en el mercat italià, el francés, l'holandés i l'anglés abans de 2023, any en què espera poder comptar amb uns 30 hotels i una facturació pròxima als 50 milions d'euros. 

  

Dins del seu pla d'expansió, la companyia també té previst obrir 15 nous hotels a Espanya, Portugal, Itàlia, Països Baixos, França i Regne Unit abans de 2022, exercici en el qual espera aconseguir un benefici brut d'explotació de 10 i 12 milions d'euros. 

  

Amb aquestes obertures, la companyia, liderada per Juan Carlos Sanjuan, estima tancar 2019 amb una facturació superior als 12 milions d'euros. Això suposaria un increment del 57,8% en comparació amb l'exercici anterior, amb l'objectiu d'aconseguir una xifra de negoci de 20 milions en el 2020. Així, el grup preveu arribar a les 960 habitacions a tancament de 2019, la qual cosa implica duplicar la xifra amb la qual va tancar l'any passat.

  

Quant al calendari d'obertures internacionals, la cadena farà el salt a Portugal aquest mateix 2019, amb l'arribada a Lisboa, ciutat en la qual té previst obrir altres dos hotels en poc més d'un any. En la seua aposta pel mercat portugués, s'inaugurarà en setmanes un establiment a Porto i altres dos en la mateixa ciutat en 2020. Aquest any, la companyia preveu desembarcar també en el mercat italià, amb inauguracions a les ciutats de Milà, Roma i Florència. 

  

A Espanya la primera obertura que durà a terme serà al març a Sant Sebastià, en una operació conjunta amb Vita Real Estate, en la qual té previst invertir 8,5 milions d'euros. L'hotel, que portarà per nom 'Casual de las Olas' Sant Sebastià, tindrà 61 habitacions i estarà situat en la plaça Pío XII en un edifici de 2.700 metres quadrats. L'hotel suposarà 20 nous llocs de treball a la ciutat i serà el tercer establiment de la cadena al País Basc, després del 'Casual Gurea' i 'Casual Serantes', situats a Bilbao. 

  

Així mateix, la cadena prepara l'obertura en maig de l'hotel 'Casual con Duende Cádiz', que tindrà 35 habitacions, i un altre hotel a Madrid, amb 52 habitacions, al llarg d'aquest any. A més, espera obrir a Màlaga un edifici de 21 apartaments al setembre del 2019.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Els pediatres de València denuncien la seua situació actual" "SORPRENENT: Cuba-Literato Azorín es queda sense espectacle de llums estes falles"