200 euros per no assistir a la seua boda malgrat la confirmació

Una parella ha pres una particular decisió després d'observar que molts dels convidats que havien confirmat la seua assistència a la seua boda finalment no van acudir
Els recent casats van enviar factures de 120 dòlars als convidats que no van assistir a la boda | PixabayDoug Simmons (44 anys) i Dedra McGee (43) són una parella que viu a la ciutat estatunidenca de Chicago i van decidir casar-se. El lloc triat va ser un hotel de luxe de Jamaica.
Encara que no tot va ser com havien desitjat. A la parella li ha sorgit un problema que s'ha viralitzat ràpidament en xarxes socials.
 

Malgrat que els van cridar fins a quatre ocasions per a confirmar la seua assistència, la tercera part dels convidats no es van presentar en la celebració. Per això, els jovençans van decidir manar-los factures de 200 euros a les persones absents a l'enllaç.

Segons va relatar Simmons al 'New York Post', que no acudiren "va suposar haver de tirar molt de menjar al fem". Així que se'ls va ocórrer la idea d'enviar-los una factura personalitzada: "Sou tan especials per a nosaltres que us convidem a la nostra boda. No obstant això, trencarem eixa relació per 240 dòlars (uns 200 euros) perquè no ens vau deixar demostrar-vos-ho en persona. Però enviarem una invitació a nostra 'baby shower' en algun moment, així que presenteu-vos amb un regal".


Els nuvis van reconéixer en el citat mitjà que no van prendre la decisió per motius econòmics, sinó perquè es van sentir ferits: "Quatre vegades preguntem: 'Estàs disponible per a vindre? Pots assistir?' I continuaven dient 'Sí'. Vam haver de pagar per endavant a Jamaica.


"Ningú va dir res ni va enviar un missatge de text dient 'Sent, no podem assistir'. Si em dius que no pots assistir, ho entendré, però no calles i després em deixes pagar per tu i els teus acompanyants", va afegir Simmons al 'New York Post'.

La història no ha tardat a fer-se viral i els jovençans encara no han decidit què faran si els 'morosos' no desemborsen la quantitat requerida.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Evacuen als animals d'una protectora, però deixen allí al personal" "Mor la tiktoker Kubra Dogan després de caure d'un edifici de 50 metres"