ATENCIÓ: WhatsApp eliminarà el teu compte si tens instal·lades estes aplicacions

L'app de missatgeria bloquejarà, per motius de seguretat, als usuaris que utilitzen unes certes aplicacions en els seus telèfons


WhatsApp compta amb una política de tolerància zero davant les aplicacions de tercers per a accedir al seu servei i els qui empren este tipus d'aplicacions (no dissenyades per Facebook) que modifiquen (i a vegades milloren) el funcionament de WhatsApp s'arrisquen a perdre el seu compte.


Així ho fa saber la pròpia empresa en un comunicat en la seua pàgina web assegurant que, en una primera fase, els comptes seran sotmesos a una suspensió temporal i que, en cas que els usuaris persistisquen, el seu compte "podria ser suspesa permanentment".


"Si vas rebre un missatge dins de l'aplicació notificant que el teu compte es troba "suspesa temporalment" significa que probablement estàs usant una versió de WhatsApp no autoritzada en lloc de l'aplicació oficial de WhatsApp. Si després que el teu compte haja sigut suspesa temporalment no comences a usar la versió oficial de WhatsApp, el teu compte podria ser suspesa permanentment", arranca el comunicat.Les Apps prohibides per WhatsappAra l'aplicació es posa dura amb les Apps de tercers que continuen modificant l'aplicació, com a Whatsapp Plus o GB Whatsapp, les més populars. Estes o altres que siguen capaces de moure els teus xats de WhatsApp d'un telèfon a un altre. 

Estos serveis permeten no aparéixer «en línia» quan s'empra WhatsApp o reexpedir missatges sense que aparega reflectit en el text.


Es podria haver optat per la decisió de bloquejar-les, però finalment l'aplicació de missatgeria ha decidit suspendre els comptes de tots aquells que les utilitzen per motius de seguretat i per violar les condicions d'ús de l'App.


No obstant això, WhatsApp assegura que estes aplicacions infringeixen els seus termes i condicions d'ús i sosté que no són segures.


"Estes aplicacions no oficials són desenvolupades per tercers i violen les nostres Condicions del servei. WhatsApp no avala l'ús d'estes aplicacions de tercers pel fet que no és possible validar les seues pràctiques de seguretat", sosté WhatsApp.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Este famós actor es veu obligat a deixar les seues xarxes socials" "Twitter s'ompli de la indignació de les feministes amb el hashtag #AcosoaLasfeministas"