Bertín Osborne rebenta contra el líder més inesperat: No ho puc ni veure, és un bocamoll

El cantant i presentador ha sigut ferm: "No fa més que deixar anar estupideses"

Bertín Osborne se suma a les crítiques al papa Francisco per demanar perdó a Mèxic pels "pecats" en la conquesta. Ho ha fet durant la promoció del seu programa en Telemadrid.

"Jo isc al programa, sé qui és el convidat i no sé més. Isc i dic: 'Xics, començarem'. És un caos divertidíssim perquè de sobte apareix algú que jo no sé qui vindrà", va explicar Osborne sobre ‘El show de Bertín’ que s'emetrà en la cadena autonòmica madrilenya.


Osborne llavors va realitzar un repàs de les personalitats que han eixit en el seu programa en edicions anteriors. "Vaig pensar que anaves a dir al papa Francisco", li va dir Ricardo Altable, el presentador del programa de ‘Telemadrid Buenos Días’ que també es trobava en plató.


"No em fotes, ni assassinat. Jo no li pense convidar. No ho puc ni veure. És que no ho puc ni veure perquè és un bocamoll i no fa més que deixar anar estupideses. Em sembla que és una catàstrofe de papa", va dir el cantant. "Ja la va començar embolicant a Veneçuela i ara l'acaba embolicant a Espanya. No puc ni veure-li", va afegir.


Osborne segueix així la línia de criticar al papa que han seguit líders polítics com la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. I tot després que el pontífex instara en una carta al clergat mexicà a reconéixer els “pecats personals i socials” que es van cometre amb el pretext de l'evangelització durant la conquesta d'Amèrica.


Ayuso va titllar de “sorprenent” que el papa demane perdó a Mèxic pels “pecats” de l'Església durant este període.


“A mi em sorprén que un catòlic que parla espanyol parle així al seu torn d'un llegat com el nostre, que va ser portar precisament l'espanyol, i a través de les missions, el catolicisme i, per tant, la civilització i la llibertat al continent americà”, va dir la dirigent madrilenya.


Ayuso es trobava en aqueixos moments als Estats Units per un viatge institucional en el qual tenia entre els seus objectius defensar el llegat d'Espanya a Amèrica enfront de la “llegenda negra” i la “revisió maniquea de la Història” que, a parer seu, s'està intentant realitzar amb un creixement “alarmant” “d'indigenisme i el populisme”.

Les paraules d'Osborne en Telemadrid no han passat desapercebudes i els tuiteros critiquen la gestió d'Ayuso de la cadena autonòmica. "Com de malament ha d'estar la dreta espanyola per a dir semblants coses", ha afirmat un usuari. Les últimes disputes de la dreta i extrema dreta són evidents.

Un exemple clar és l'enfrontament entre Federico Jiménez Losantos i Vox després que el locutor insultara als antivacunes. "Mamarachos. Rates. Assassins. Ximples. Estafadors. Extremistes descerebrats. Nazis en atur. Idiotes", va arribar a dir.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La NASA observa un núvol de cendres en forma de diana sobre el volcà de la Palma" "Un ginecòleg diagnostica l'homosexualitat com a malaltia a una jove de 19 anys"