Per què has d'afegir tres boles de paper d'alumini quan poses la llavadora?

A continuació, et comptem tots els detalls sobre per què hauries de posar tres boles de paper d'alumini en la llavadora

El paper d'alumini és conegut per tot el món per la gran diversitat d'ús que té. S'utilitza per a conservar aliments, tintar el cabell, com a conductor d'electricitat i fins i tot com afilador per a les tisores.


L'aïllament complet que ofereix contra la llum, la humitat i els gasos és un dels principals motius de l'ampli ús del paper d'alumini. Però, sabies que també pot ajudar a millorar la qualitat de les teues peces de roba? A continuació, et comptem tots els detalls.


Paper d'alumini en la llavadora

 


Gràcies a eixa propietat per la qual no es magnetitza fàcilment, el paper d'alumini és un gran aliat per a conservar la nostra roba en bon estat durant les rentades. I com aconseguir-ho? Introduint tres boles en la llavadora, no més grans que una pilota de golf, al costat de la nostra roba per a llavar.

Posteriorment posarem el detergent, el suavitzant i el programa habitual de rentada. Simplement introduint esta nova variant aconseguirem conservar el bon estat de les peces.

L'alumini absorbirà durant la rentada tota l'energia elèctrica que es desprenga, evitant que la roba es desbarate.


Este truc pot ser extensible també per a l'assecadora. De fet, ja existeix en el mercat paper específic per a este electrodomèstic, encara que pots usar sense problema este truc de les tres boles de paper.
Per què usar paper d'alumini en la rentadora.

Per quin costat hem d'usar el paper?

Es pot usar de manera indistinta per qualsevol dels costats, la diferència entre la part brillant i la grisa és tan sols un resultat de la fabricació del paper, per tant no importarà el sentit en el qual es pose.Característiques de l'alumini

 

El paper d'alumini s'aconsegueix gràcies a l'equilibri de ferro i silicona, al costat del 98,5% d'alumini. A més, la fulla d'este metall és molt flexible i és un gran conductor de la calor.


El paper d'alumini es pot usar per qualsevol de les seues dues cares, ja que l'única diferència que existeix entre elles és el seu acabat en la fabricació.

 Això sí, es recomana evitar embolicar aliments àcids amb este producte perquè són els que més absorbeixen els components químics, com, per exemple, la tomaca.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"200 euros per no assistir a la seua boda malgrat la confirmació" "Evacuen als animals d'una protectora, però deixen allí al personal"