Crítiques a Alejandro Sanz després de les seues paraules per l'assassinat de Samuel

El cantautor ha volgut condemnar l'assassinat, no obstant això, ha sembrat la polèmica amb un comentari criticat en xarxes socials

L'assassinat de Samuel de 24 anys a la Corunya dissabte passat podria ser un crim d'odi per homofòbia. És el que els seus familiars i amics creuen, ja que els autors de la pallissa van començar a agredir-li al crit de "maricón", segons ha explicat una amiga de la víctima que va ser testimoni de l'ocorregut. És per això que, des que es coneguera la notícia, el suport en xarxes socials a la família ha sigut incessant.


De fet, moltes personalitats públiques s'han volgut sumar en la condemna de l'ocorregut. Un d'ells ha sigut el músic Alejandro Sanz. "Que l'orientació sexual de Samuel ens preocupe més que l'instint criminal del seu o els seus assassins, diu molt del fotut que estem #justiciaparasamuel", va escriure en Twitter, la qual cosa ha deslligat crítiques en les xarxes socials.


Molts usuaris han entés que Sanz s'equivoca al no preocupar-se per rerefons de l'atac, que no es descarta encara que siga un possible cas d'homofòbia, encara que la Policia baralla com a primera hipòtesi al fet que l'agressió va poder començar arran d'un conflicte amb un telèfon mòbil. Descartar els tints homòfobs i reduir-los a "instint criminal" ha sigut molt criticat en xarxes socials.

 

Al final el cantautor hi ha escrit un altre tweet per a explicar les seues paraules anteriors.


 

Com va ser l'assassinat de Samuel?

 

L'assassinat de Samuel va tindre lloc dissabte passat, al voltant de les 3 del matí, quan eixia d'una discoteca amb unes amigues. Pel que sembla, una de les joves va començar una videotelefonada i un grup de xics pròxims a ells van pensar que els estaven gravant. Alguna cosa que no els va asseure bé i van començar a increpar a la jove. És llavors quan Samuel es va interposar entre ells i va rebre una brutal pallissa que li va provocar la mort.


Familiars i amics condemnen el succeït i consideren que es tracta d'un crim d'odi per homofòbia, ja que l'agressió va començar al crit de "marieta", segons els testimonis. No obstant això, els investigadors no han determinat el mòbil de l'assassinat.


La Policia continua investigant

Encara que al principi s'ha parlat de detencions, la veritat és que la Policia Nacional ha aclarit que la investigació continua oberta, i que tan sols s'han pres declaracions. La localització dels presumptes agressors no ha sigut molt complicada, ja que van haver de deixar els seus DNI en la discoteca en la qual van passar la nit. Els col·lectius LGTBI se sumen a la petició de justícia per a Samuel.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els perills del repte viral de TikTok de posar-se un objecte en una part del cos" "Dani Rovira desmunta a Toni Cantó amb un sol tuit: 'Georgie Dann, faça'm el favor'"