Una escena íntima, protagonista de la jornada de descans del Tour de França

Un periodista francés va captar a una parella en plena escena sexual en un balneari de Caldea
Sexe Tour de França | Christophe Berard


El Tour de França s'ha représ este dimarts després de la jornada de descans del dilluns, un dia en què inesperadament el protagonisme pel que fa a la gran ronda gal·la va ser per a una parella anònima.

L'ocorregut va ser captat i comptat per un periodista francés que aprofitava el dia lliure per a passejar pels carrers d'Andorra, i el que va succeir s'ha fet viral durant les últimes hores.


Concretament, ha sigut la foto pujada per Christophe Berard, professional del diari ‘Le Parisien’, la que ha corregut com la pólvora. I és que en la imatge captada pel periodista es pot veure a un home i una dona en plena escena sexual íntima en la piscina d'un hotel d'Andorra, un modern espai que es veu des de fora, d'ací l'ocorregut.

“Passejant pels carrers d'Andorra quan de sobte…” va ser el missatge que acompanyava a la imatge dels dos protagonistes donant curs al seu amor en eixe balneari de Caldea.

Ràpidament, en les xarxes socials multitud d'usuaris van compartir la foto i el missatge del periodista gal, una curiositat que va protagonitzar la jornada de descans en el Tour de França.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Terror en una atracció de fira a punt de bolcar al despenjar-se en funcionament" "'Tiktoker': No m'agrada usar condó i, si protesten, els dic que soc estèril"