Este famós actor es veu obligat a deixar les seues xarxes socials

Res més fer publicar esta decisió va rebre el suport dels seus milions de fanàtics


Encara que 'The Big bang Theory' va acabar fa ja més de dos anys la veritat és que els actors que interpretaven als científics més coneguts de Pasadena sempre estaran en els nostres cors. Des que va acabar la ficció que es va emetre en Neox hem pogut veure com han anat evolucionant i s'han embarcat en nous projectes, com és el cas de Kaley Cuoco amb 'The Flight Attendant' o Kunal Nayyar amb la seua nova sèrie, 'Criminal: el Regne Unit'.


I és que com ens oblidarem de l'actor que interpretava a Rajesh, que tants moments divertits ens ha donat en la sèrie, sobretot amb el seu inseparable amic Howard (Simon Helberg) o la seua cerca imparable per trobar l'amor.

El canvi de look

 

Fa uns dies, l'actor ens mostrava per les seues xarxes socials el gran canvi de look que ha hagut de dur a terme per al seu nou projecte, que s'allunya per complet de l'astrofísic que vam conéixer en 'The Big bang Theory'. "Em reconeixeríeu així si em véreu pel carrer? Hehe", diu en el missatge que acompanya a la foto que ha publicat en el seu compte d'Instagram.


Abandona les xarxes socials

 

Però fa uns dies, Kunal Nayyar acuidía de nou a les xarxes socials per a revelar el motiu de la seua gran absència i per què ha decidit donar-se un descans: "Només en unes llargues vacances. De tornada en 10 dies. Et vull et vull et vull", diu en la publicació.


Poc després d'esta publicació, l'actor va compartir una altra amb els seus més de 45 mil seguidors que deia "El camí d'entrada. Qui eres? Vull conéixer-te sense pensar-ho". Des de llavors (fa ja 6 dies), sembla que Kunal Nayyar no ha tornat a publicar res més, per la qual cosa sembla que s'està prenent molt seriosament este descans.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Twitter s'ompli de la indignació de les feministes amb el hashtag #AcosoaLasfeministas" "Carrefour dona un irrisori premi a una parella d'ancians i ompli les xarxes de mems"