Ames el futbol? Twitter et suggereix 10 comptes a seguir per als nostàlgics

De fet, el futbol és la conversa #1 en Twitter a Espanya; i enguany el 96% dels espanyols amants del futbol en Twitter veurà l'EURO
Selecció Espanyola de Futbol 1994 |

Després de l'ajornament de l'any passat de l'EURO, esta vegada veurem als jugadors i als aficionats unir-se per a jugar i gaudir del Campionat d'Europa de la UEFA.

Part de la diversió del futbol el constitueixen les converses entre els aficionats abans, durant i després dels partits, i esta competició no és diferent. De fet, el futbol és la conversa #1 en Twitter a Espanya; i enguany el 96% dels espanyols amants del futbol en Twitter veurà l'EURO i el 85% reconeix que, encara que el seu equip siga eliminat, seguirà l'evolució de la competició.

Des de l'arribada del Covid-19 i les mesures sanitàries, cada vegada és major el nombre de persones que segueixen partits de futbol en Twitter: la quantitat d'aficionats que busquen gaudir del partit en Twitter com si estigueren en l'estadi ha augmentat en un 70% en comparació amb l'era anterior al coronavirus.

El 49% dels aficionats consulta Twitter abans, durant i després d'un partit de futbol per a escoltar les opinions d'altres usuaris i veure les reaccions de les trobades. En altres plataformes, estes ràtios són molt menys populars: Facebook (28%), Instagram (31%), Snapchat (36%) i YouTube (27%).

Abans que l'EURO 2021 arrancada, Twitter ha reunit en una llista els principals comptes que definitivament voldràs seguir si eres un nostàlgic del futbol i vols posar-te de bon humor. I és que al final a tots ens agrada mirar de tant en tant al passat.

10 comptes a seguir per als nostàlgics del futbol


@nostalgiafutbo1: una mirada nostàlgica al futbol de tots els temps.

 
@futbolretroes: Històries, anècdotes, partits històrics, fotos i molt més sobre el futbol d'ahir. 

 
@80sAging: una regressió als futbolistes dels 80


@OldSchoolPanini: un compte dedicat a compartir cromos de futbol en els temps del col·le
 
@classicshirts: una mirada a les millors samarretes de futbol vintage del món


@90sfootball: una col·lecció de fotos de futbol dels anys 90


@FootballInT80s: un compte que celebra tot el retro i el relacionat amb el futbol
 

@1968Tv: un compte que només comparteix vídeos històrics de televisió sobre futbol


@FCTimeNations: compte de fotos que acoloreix fotos de futbol antigues en blanc i negre


@FootballArchive: dedicat a compartir imatges de partits i equips històrics de futbol

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Javier Cárdenas assenyala a Pedro Sánchez pel seu acomiadament fulminant d'Europa FM" "El melodrama s'apodera de les xarxes per un producte que ha retirat Mercadona"