La gran mentida de Dulceida i la seua parella

Ara que la influencer i la seua dona s'han donat un temps, ha eixit tot a la llum
Boda Dulceida i Alba Paul | Instagram

Amb quasi tres milions de seguidors, Aída Domènech, coneguda com a Dulceida, és la reina de les xarxes socials al nostre país.

Encara que ja era coneguda abans, la seua fama va enlairar en 2015 gràcies a un vídeo de Youtube en el qual confessava que s'havia enamorat d'una jove anomenada Alba Paul, amb la qual havia començat una relació, declarant així la seua bisexualitat.

El seu testimoniatge va ser un exemple per a centenars de joves i la seua història d'amor va tindre un fermall d'or un any després, quan van decidir donar-se el ‘sí que vull’ en una cerimònia digna d'un conte de fades.


No obstant això, el recent anunci de la seua ruptura ha destapat la gran mentida de Dulceida i la seua dona: la seua boda no va ser més que un caríssim esdeveniment destinat a vendre's en xarxes socials, ja que legalment no estan casades. Així ho ha destapat el portal Vanitatis, que revela que Dulceida i Alba mai van passar pel Registre Civil.


La influencer ho ha reconegut, encara que també ha tractat de llevar-li ferro a l'assumpte. "Ho teníem pensat des de fa temps, mai ens ha semblat que fora tan important, la veritat, però per descomptat era una cosa que anàvem a fer. De totes maneres, el nostre matrimoni es va celebrar el dia que decidim donar-nos el 'sí, vull', envoltades de la gent que volem i que ens volen. Des d'eixe moment estem unides, i d'això no hi ha lloc a dubtes", va explicar al citat portal.

La parella va celebrar la seua boda el 10 de setembre de 2016 en Cala Morisca, Sitges. Van mobilitzar als seus familiars i amics, entre els quals es trobava un bon nombre de rostres coneguts, per a fer del seu enllaç l'esdeveniment més viral de l'any en xarxes socials. Tot va ser retransmés a través d'Instagram amb les etiquetes #dulcewedding i #aidayalba. 

Ruptura inesperada

 

En la vida d'una influencer no hi ha puntada sense fil, i encara que segons Dulceida no tenia intenció de parlar de la seua ruptura malgrat els rumors, també s'ha encarregat d'explicar-ho en xarxes socials, esta vegada sense entrar en els detalls.


"No estem passant un bon moment i hem decidit passar este mes, separades. Jo estaré a Eivissa i ella fent les seues coses", va revelar sense poder contindre les llàgrimes. "Crec que és alguna cosa molt nostre. No sabem què passarà i us demane que ens respecteu. Són moments difícils, sé que ens voleu i necessitem que no jutgeu ni feu mal perquè estem molt sensibles i qualsevol comentari fa mal més del normal", demanava emocionada i amb la veu entretallada, mostrant la seua cara més vulnerable als seus seguidors, acostumats a veure-la sempre amb un gran somriure.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una mare denuncia els biquinis amb farciment per a xiquetes de 5 anys" "Crítiques a Alejandro Sanz després de les seues paraules per l'assassinat de Samuel"