Ibai Llanosi altres 'streamers' aconsegueixen recaptar 100.000 euros per als afectats de la Palma

El conegut 'streamer' va realitzar un directe benèfic amb el qual va aconseguir 46.000 euros


Des de l'inici de l'erupció del volcà Cumbre Vieja de la Palma han sigut múltiples les reaccions i mostres de suport cap als afectats. Amb el pas del temps, han sigut cada vegada més els suports també per via econòmica, a través de donacions o altres activitats benèfiques.

Més de 6.000 persones han sigut evacuades des de l'inici de l'activitat en aquest volcà de l'illa Espanya. Molts d'ells, a més, ja han vist o veuran com la lava s'ha portat també a les seues cases i béns materials.


Directe benèfic d'Ibai

 

Davant aquesta situació, hi ha hagut alguns creadors de continguts que s'han sumat a la causa. I un d'ells ha sigut ni més ni menys que Ibai Plans, un dels ‘streamers’ més potents del panorama, que viu un moment d'èxit sensacional.


El basc va realitzar un directe benèfic a través de Twitch, gràcies al qual va poder recaptar fins a 46.000 euros, segons va anunciar a través de Twitter. "Si sumem les xifres d'altres companys, crec que superem els 100.000 (euros). Enormes tots", va afegir en el seu tuit anunciant la recaptació.


El directe va arrancar al voltant de les 12.00 hores d'ahir dissabte, i es va allargar pràcticament durant 9 hores i mitja. En solo la primera hora, la recaptació ja era de 5.000 euros.


Ibai ja havia anunciat que serien diferents els ‘streamers’ que realitzarien directes benèfics o donacions als afectats. De fet, un altre dels creadors de continguts més coneguts en parla hispana, El Rubius, també es va sumar a la iniciativa.

El dissabte a la vesprada va anunciar que col·laboraria amb la recaptació de fons per als afectats pel volcà de la Palma.


"Ajudarem amb el que es puga a la Palma! Tots els subs, bits i anuncis de hui aniran destinats a això", va dir a través de Twitter ahir, en l'arrancada del seu directe

Els convidats especials

 

En el directe del conegut creador de contingut no han faltat els rostres coneguts. Entre ells han destacat els de figures com la del televisiu Frank Cuesta, més conegut com a Frank de la Jungla.

Seguint la línia habitual de Llanos, no van faltar a aquesta iniciativa benèfica reconegudes persones del món de la comunicació esportiva, com el periodista Siro López.


Gràcies a la participació d'aquestes persones i dels directes d'uns altres 'streamers', tota la recaptació anirà destinada íntegrament a aquells que s'han vist afectats per l'erupció del volcà.

D'aquesta manera, el gest de solidaritat se suma a uns altres com els de les línies telefòniques habilitades per a ajudar als palmers.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dan Sur, el raper que s'ha implantat quirúrgicament cadenes d'or al cap" "Twitter pagarà més de 800 milions per enganyar inversors per dades falses"