Javier Cárdenas culpa a Pedro Sánchez del seu acomiadament fulminant d'Europa FM

"Des de Moncloa havien donat avisos i advertiments molt seriosos", assegura en un vídeo publicat en Instagram

Javier Cárdenas ja no condueix el programa matinal de l'emissora musical Europa FM, a causa del seu acomiadament fulminant conegut este dilluns després de més d'onze anys ininterromputs en antena. El descens d'audiència de l'espai 'Levántate y Cárdenas' ressonava este dilluns com una de les principals causes de la marxa del presentador, però Atresmedia, propietària de l'emissora, encara no ha donat explicacions sobre este tema.


El que sí que ha donat la seua versió del succeït ha sigut el mateix Cárdenas a través d'un vídeo publicat en el seu compte d'Instagram, en el qual no ha dubtat a apuntar que han sigut pressions polítiques les que han forçat la seua marxa.


"Tan sols s'aguanta per una decisió política", assegura el català als seus seguidors, i afegeix que "fa qüestió d'un any la cadena ja em va dir que deixara de fer crítiques polítiques perquè des de Moncloa havien donat avisos i advertiments molt seriosos. Però jo els vaig dir que ho sentia molt, però que m'havien fitxat sabent com era i que us ho devia a vosaltres. Amb la situació tan complicada que hi ha a Espanya jo no em podia callar davant tot el que està passant", subratlla dirigint-se a la seua audiència.


Des del seu punt de vista, el seu acomiadament no respon així a la baixada d'audiència. I continua dient que "és evident que, una vegada que Pedro Sánchez ha ficat la quantitat de diners que ha ficat en Atresmedia, no ho ha fet gratis. Em deia fa uns dies un directiu de la casa que jo no era l'únic que cauré, que hi ha més gent en la llista".


Cárdenas ha lamentat la forma en la qual ha arribat la decisió d'Europa FM i que no se li haja permés acomiadar-se dels oients en antena. Ja que este mateix dimarts es posava al capdavant del matinal Juanma Romero. "Encara no entenem per què la cadena ha pres aqueixa decisió, creiem que no li beneficia res. I com li he dit a la cadena, 'no us beneficia, la gent no entendrà per què no ens deixeu que ens acomiadem si ho farem d'una forma bonica, elegant, anem, com tots ens mereixem", explica.


El presentador ha volgut agrair als seus seguidors les mostres d'afecte i suport rebut tant en les últimes hores com durant tota la seua trajectòria en l'emissora.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El melodrama s'apodera de les xarxes per un producte que ha retirat Mercadona" "Discriminació per talla: el vídeo viral d'una treballadora d'una empresa d'hostesses"