'El juego del calamar' converteix en malson la vida d'un home

'El joc del calamar' ha fet la vida d'un home un malson. Rep 4.000 crides diàries després de fer-se públic el seu número de telèfon en televisió.

Molt d'èxit és el que està tenint la sèrie 'El juego del calamar', disponible en Netflix, i que s'està convertint en un mal son per a un home que tot comença amb una targeta de visita i un número de telèfon de 8 dígits. Un home deixa la seua targeta a nombrosos homes i dones amb dificultats econòmiques i deutes que no poden pagar i telefonant a este número poden participar en un 'joc infantil' i optar a guanyar 33 milions d'euros. Per al protagonista d'esta sèrie de Netflix el malson comença en marcar este número, però este malson ha traspassat la pantalla. El que es ficció s'ha convertit en realitat.

4.000 crides diàries

Segons recull el diari 'Korea Times', el número de telèfon de 'El juego del calamar' existeix i després d'estrenar la sèrie, un home està rebent 4.000 trucades telefòniques diàries, segons manifesta la víctima a l'emissora MBC. Al principi, l'home va pensar que es tractava d'anomenades spam, ja que ni coneixia la sèrie. Més tard es va assabentar del que estava ocorrent quan en una de les crides li van dir que el seu número apareixia en la sèrie emesa en Netflix.

Tot el món té el seu número de telèfon i no el pot canviar

Després d'això, l'home assenyala que no pot canviar el seu número perquè ho té vinculat al seu negoci i porta usant-ho 10 anys i ha confessat que ha de prendre's pastilles per a dormir per la situació tan estressant que està vivint per l'aparició del seu telèfon en la sèrie 'El juego del calamar'.

Un polític, disposat a pagar 72.000 euros pel número de telèfon

Per part seua, d'acord amb el mitjà esmentat anteriorment, un aspirant a president ha ofert 100 milions de wones (72.000 euros) per a comprar el número de telèfon de l'home. Es tracta de Huh Kyung-young, pertanyent al Partit Revolucionari Nacional de Corea del Sud, que va anunciar la seua candidatura a la presidència el mes passat.

Un polític de Corea del Sud, disposat a pagar 72.000 euros pel número de telèfon de l'home

A través del seu compte oficial de Facebook, Huh Kyung-young manifesta: "Vaig sentir que el propietari del número de telèfon que apareix en una targeta de presentació en 'El juego del calamar' està sofrint greus danys per crides de broma. M'agradaria comprar el número per 100 milions de wones".

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els dentistes avisen de la fabricació d'esta perillosa pasta de dents" "Bertín Osborne rebenta contra aquest líder: 'No ho puc ni veure, és un bocamoll'"