L'oferta de treball que irrita en xarxes per inhumana

L'anunci comença bé però es va torçant

No sempre el mercat laboral està com voldriem o ens agradaria i pot arribar a ser molt salvatge. Treballs precaris, condicions molt dures i, a vegades, requisits d'allò més inhumà per a adaptar-se a alguns llocs.

<

>
El compte de Twitter 'Mierda Jobs' ha compartit un anunci publicat en internet per a la localitat d'Almeria de Berja amb un tuit que resa "es busca màquina". El càrrec és el de cap/a de rang, per a uns magatzems. En el portal Job Today es detalla un salari d'entre 2.500 i 3.000 euros.

Tot pareix ser normal

"El lloc és el de cap de magatzem, que consisteix a fer complir el treball al personal al seu càrrec, mantenir ordre, fer complir les normes, horaris, neteja, etc." Un encarregat, seriós, recte, però fins ací tot normal.

<

>

Comença a vindre el greu

El greu comença després: "Bàsicament es busca una persona que no fraternitze massa amb els treballadors perquè no tinga dificultat a acomiadar en cas que siga necessari". Humà, però poc.

Encara hi ha més. Per si no quedava clar l'anterior, insisteixen: "Ha de tractar de mantenir fermesa i serietat al personal de la línia de confecció i als mossos de càrrega i descàrrega".

I arriba la barbaritat

"I que sàpiga manejar el 'látigo'".

Les respostes estan entre la indignació i els que tiren de sentit de l'humor:

<

>

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"#APOYOROCIO13N viral en reaccionar a la concentració contra l'assetjament a AD" "Coneixes el trastorn que afecta alguns usuaris de TikTok?"