Una mare denuncia els biquinis amb farciment per a xiquetes de 5 anys

El tuit s'ha fet viral i ha generat debat, perquè són molts els usuaris que consideren que “s'està accelerant tot”

Una mare gallega, de nom Ana, ha denunciat a través del seu compte de Twitter que a la seua filla de 7 anys li han regalat un biquini amb farciment.

Es tracta d'una peça de la talla 5-6 anys i sí, com pot apreciar-se en la fotografia, porta farciment en la sustentació, com si es tractara d'un biquini de dona adulta.


El tuit no ha tardat a fer-se viral, rebent tota classe d'opinions i generant molt debat, amb més de 13,5 mil 'M'agrada' i més de 2.000 retuits.


"S'han equivocat, m'han manat una talla que no és. No té explicació", escriu la mamà en Twitter. Han sigut molts els usuaris que han respost a la mare, la majoria dels quals consideren que les marques de moda s'estan "avançant una mica al tema de la sexualitat".


Dependents de botigues de moda asseguren que hi ha demanda

 

No obstant això, encara que moltes persones hagen manifestat que consideren que és "inadequat" posar farciment a biquinis per a xiquetes tan xicotetes, dependents de botigues de moda infantil han assegurat, responent a la mamà, que, encara que no ho semble, hi ha demanda d'esta mena de peces i que a les botigues hi ha persones que els demanen.


Per part seua, alguns experts en psicologia infantil, com Sonia Castro, psicòloga de l'Institut de Psicologia Positiva, consideren que esta rapidesa en sexualitzar als xiquets com si ja anaren adolescents pot tindre conseqüències, entre les quals destaca el fet que s'inculca als xiquets uns cànons de bellesa molt determinats ja des de molt xicotets. Això pot comportar, a la llarga, problemes d'autoestima.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Crítiques a Alejandro Sanz després de les seues paraules per l'assassinat de Samuel" "Un youtuber s'opera 18 vegades per a tornar-se coreà"