Mor Mel Thompson, la famosa 'youtuber' del maquillatge, als 35 anys

Encara no se sap la causa de la mort de l'artista, que va pujar el seu últim vídeo el passat 24 de setembre
Mel Thompson | Instagram


El món de les xarxes s'ha quedat atònit amb la sobtada defunció d'una de les 'youtubers' més famoses del planeta.


La 'influencer' especialista en bellesa, Mel Thompson, ha mort als 35 anys, segons ha informat el seu marit a través d'una publicació en Instagram.


La confirmació de la defunció va arribar diumenge passat de la mà del seu espòs, Puffin Thompson, a través de les seues xarxes socials. La causa de la mort no ha sigut confirmada, però fonts pròximes a Thompson confirmen que arrossegava diversos problemes de salut, inclòs la síndrome d'Ehlers-Danlos.


"Mel lamentablement va morir ahir. És molt difícil triar només 10 fotos. Vam perdre a una bella persona. Només volia mostrar els somriures que va portar" va comentar Puffin en la publicació on confirmava la mort de la seua esposa i on va voler compartir algunes de les fotos més populars de la Youtuber en les seues xarxes socials. "Vaig haver de respondre a tants missatges de text de persones que simplement l'estaven veient sense si més no saber de la seua defunció. És genial veure l'estimada que era'', va afegir.

La britànica tenia quatre fills i el seu marit la descriu com el "pilar" de la seua família: "Els xiquets li parlaven sense parar i ella estava constantment parlant amb ells i intentant ajudar-los amb les seues coses. I no importava el mal que se sentira, continuava fregant la meua esquena quan arribava i saltava en el llit al costat d'ella mentre treballava incansablement per a traure contingut."

Amb 170.000 seguidors en Youtube i més de 58 mil en Instagram, el seu espòs també ha volgut valorar la seua faceta professional: "Tothom sap el talentosa que era com a artista i amb els seus útils coneixements".
Les reaccions no s'han fet d'esperar, els seus seguidors han inundat la publicació amb quasi sis mil comentaris de condolences. "Era un far de llum", ha dit una d'elles, mentre que una altra ressaltava: "Parlava amb tothom com a germanes i jo la volia per això".

Mel Thompson arrossegava diversos problemes de salut

 

L'últim vídeo que Thompson va pujar al seu canal de YouTube, on la influencer sumava ja més de 170.000 subscriptors, el va publicar el mateix divendres, només dos dies abans de la seua mort. En el seu compte d'Instagram, amb més de 57.000 seguidors, l'última publicació va arribar dilluns passat, on mostrava un nou look de maquillatge.

Entre tots els missatges de condolences que van arribar a les xarxes del seu marit, una de les amigues de Mel revelava alguns dels problemes de salut de la youtuber, entre els quals es trobaven la recentment diagnosticada síndrome d'Ehlers-Danlos. Esta síndrome és un grup de trastorns hereditaris que afebleixen el teixit connectiu. El teixit connectiu està format per les proteïnes que li brinden suport a la pell, els ossos, els vasos sanguinis i altres òrgans. L'EDS sol afectar la pell, les articulacions i les parets dels vasos sanguinis.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vox declara la guerra a les mandonguilles veganes" "Ibai Llanos i altres 'streamers' recapten 100.000 euros per als afectats de la Palma"