Ricky Martin víctima d'homofòbia

L'artista comparteix en el seu compte d'Instagram que ha rebut comentaris despectius per imatges per a una revista que va publicar en la xarxa social


Pel Dia internacional de l'Orgull centenars de personatges han utilitzat les xarxes socials per a compartir missatges de suport als membres de la comunitat LGBTI+.

Un d'ells, el cantant porto-riqueny Ricky Martin qui ha publicat en el seu compte d'Instagram, una profunda reflexió sobre l'acceptació i el respecte i deixant veure, al seu torn, el seu costat més vulnerable en revelar que ha sigut víctima d'homofòbia per la publicació d'unes fotografies en la seua xarxa social, juntament amb el seu espòs Jwan Yosef. Estes imatges van servir per a un reportatge d'una revista internacional.

Ricky Martin va recórrer a les seues xarxes socials per a parlar des del seu “costat més vulnerable” després que un gran nombre de persones va deixar de seguir al cantant després de publicar una sèrie de fotografies amb el seu espòs Jwan Yosef, amb qui va contraure matrimoni en 2017.
En un text que va publicar tant en el seu compte d'Instagram com en Twitter, Ricky Martin conta el que va patir en el seu moment, mentre no feia pública la seua orientació sexual, i va tindre paraules de suport per a tots els que pateixen alguna forma de discriminació per ser els qui són.


Ací estan les fotos que Ricky Martin i el seu espòs Jwan Yosef van fer per a la revista Cap 74024 i que després de ser publicades pel cantant en Instagram, van generar que alguns deixaren de seguir-lo en la xarxa social i que uns altres li escrigueren comentaris ofensius.

Missatges de suport

 

Immediatament el cantat va començar a rebre missatges de suport, tant per part de persones molt conegudes, com de seguidors, que van eixir en el seu defensa amb paraules d'alé.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home deixa una propina de més de 13.000 euros en un bar" "Felip VI signa els indults i la ultradreta li posa un malnom insultant"