Un 'streamer', greu després de realitzar un directe de 24 hores en Twitch

L'usuari va haver de ser ingressat per un possible coàgul arterial

La plataforma de 'streaming' Twitch té cada vegada més adeptes que passen hores i hores en gaudint dels seus múltiples continguts. Malgrat la gran varietat que existeix en esta plataforma, els videojocs són el plat fort, on milers d'usuaris gaudeixen amb esta nova manera d'entreteniment.

Tal és l'afició de molts que alguns arriben a fer maratons d'un elevat nombre d'hores seguides en directe en les quals no deixen de jugar per a aconseguir un major nombre de subscriptors.

Un d'aqueixos usuaris és PandaTV, un creador de contingut australià que ha arribat a emetre 850 hores seguides en directe.


No obstant això, el desgast li ha passat factura i quan es trobava realitzant un directe de 24 hores, l''streamer' ha hagut de parar i acudir a l'hospital.

Els fets van ocórrer el passat 10 de setembre, quan a la meitat de la seua emissió el jove va començar a sentir un dolor en el seu genoll i el seu braç: "Xics, em fa mal la part de darrere del genoll i el braç, el mateix he de parar", compartia amb els seus subscriptors. El dolor va ser a més i finalment va haver d'abandonar el directe i anar a l'hospital.


Els metges li van ingressar per un possible coàgul arterial, alguna cosa que podria estar relacionat directament amb la seua vida sedentària i les seues llargues hores assegut enfront de l'ordinador: "Els metges no estan segurs de les causes, però eixe hàbit és una bogeria, cuideu-vos molt", ha advertit als seus seguidors.


"Van identificar dos problemes i partim d'ací. Crec que la combinació dels dos és el que ho fa tan dolorós. Pràcticament no tinc una cama dreta i quan tracte d'usar-la, els meus nivells de dolor es disparen", comparteix.
 

En el seu compte de twtiter, l'australià ha anat compartint el seu procés de recuperació i ha agraït les mostres d'afecte de tota la seua comunitat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La primera missió espacial amb civils de SpaceX enlaira amb èxit des de Cap Canaveral" "Busquen ressuscitar als mamuts per a 'sanar' la Terra"