Terror en una atracció de fira a punt de bolcar al despenjar-se en funcionament

Un dels ancoratges es desprenia i l'atracció començava a trontollar-se mentre els ocupants cridaven terroritzats

L'atracció funcionava amb normalitat i en la fira es respirava un ambient festiu. De sobte un dels ancoratges de l'artefacte es desprén. Es tractava d'una atracció en la qual un grup de persones són trontollats amb un pèndol a dalt i a baix aconseguint una gran altura. En un dels moments de l'ascens la base de l'aparell comença a tremolar.


Les persones que es troben en l'atracció no tarden a començar a cridar alertant als assistents. Un primer voluntari s'aferra amb força a la base per a impedir que vole per l'aire i es desencadene un accident de grans dimensions.


Després de veure la gesta nombrosos assistents de la fira s'uneixen a ell i entre tots aconsegueixen contindre l'atracció per a impedir que s'acabe de desprendre l'ancoratge.


Les imatges d'esta seqüència de tensió han causat un gran impacte en xarxes socials. Els fets van tindre lloc en un parc d'atraccions de Michigan (els EUA). Milers d'internautes agraïen la gesta heroica d'estos visitants del parc que amb la seua valentia van aconseguir evitar una tragèdia.


De moment es desconeixen les causes de l'ocorregut, encara que des de la companyia ho atribueixen a un "mal funcionament". Així i tot, Kat Paye, directora de l'esdeveniment, va agrair l'actuació de tot aquell que va ajudar en l'incident. "Estic agraïda per la ràpida resposta del personal i de la comunitat", va explicar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Tiktoker': No m'agrada usar condó i, si protesten, els dic que soc estèril" "Avís de la DGT: T'envien multes falses i et poden robar els teus diners"