'Tiktoker': “No m'agrada usar condó i, si protesten, els dic que soc estèril”

Naim Darrechi, que compta amb més de 30 milions de seguidors, incendia les xarxes en una entrevista amb el amb el conegut youtuber Mostopapi

L'influencer mallorquí Naim Darrechi torna a ser notícia per les seues incendiàries declaracions, ara sobre el sexe sense protecció. En un conegut programa d'entrevistes del youtuber Mostopapi, el jove de 19 anys afirma que no li agrada emprar preservatiu i que “sempre intente acabar dins”.

Unes polèmiques afirmacions que han provocat una reacció viral en contra seua, tant per part dels seus seguidors com de la resta d'usuaris, i l'acusen de fer apologia "de la violació i l'abús sexual".


"No puc, em costa molt amb condó. Llavors, mai ho utilitze. Fins que un dia vaig dir: 'Tío, és rar que no haja deixat embarassada a cap així tants anys, així que començaré a acabar dins sempre", va explicar en l'entrevista. "I mai ha passat res, i estic començant a pensar que tinc un problema".

El youtuber ha eliminat el vídeo del seu compte a conseqüència de les milers de crítiques que han rebut per esta mena de declaracions.


“M'agrada dins acabar dins, eixa és la veritat (…) jo no puc amb condó, mai ho utilitze, fins que un dia vaig dir, oncle, és rar que mai haja deixat a una xica embarassada, tants anys, així que començaré acabar dins sempre, sense cap mena de problema, i mai ha passat res”, afirma Derrachi. Mostopapi, que riu de l'ocurrència, li pregunta: “I elles mai et diuen res en pla: ey, bro…?”. “Sí, però bo, jo els dic que tranquil·les, que soc estèril. Tu tranquil·la que jo m'he operat per a no tindre fills”, explica entre riures en un fragment que s'ha viralitzat en Twitter.

I quan m'arribe el fill, beneït siga, però jo crec que no arriba, que ací alguna cosa que no…". Tot això arriba després d'una polèmica en la qual també es va veure involucrat sobre el tema de l'avortament.


Comentaris en Twitter

 

Les xarxes socials han cremat contra les declaracions de Naím Darrechi. Ha rebut moltes crítiques en les quals se l'acusa d'enganyar les dones amb les quals manté relacions sexuals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Avís de la DGT: T'envien multes falses i et poden robar els teus diners" "ATENCIÓ: WhatsApp eliminarà el teu compte si tens instal·lades estes aplicacions"