Twitter s'ompli de la indignació de les feministes amb el hashtag #AcosoaLasfeministas

Asseguren sentir-se desprotegides i moltes d'elles mostren les amenaces de mort que han rebut sent Trending Topic amb el hashtag #AcosoaLasfeministas

Tot comença amb el canvi radical dels ministres que Pedro Sánchez ha fet este dissabte. Carla Antonelli, exdiputada de l'Assemblea de Madrid i activista trans., va expressar la seua alegria després de saber que Carmen Calvo eixiria del Govern de Pedro Sánchez.

El cap de l'Executiu ha iniciat este dissabte una crisi de Govern on hi ha hagut eixides de ministres com el ministre de Ciència, Pedro Duque; la ministra d'Exteriors, Arancha González-Laya i el cap de Gabinet, Iván Redondo.

"Fi del calvari", ha escrit Antonelli en Twitter al costat de la bandera del col·lectiu trans. Un missatge que porta en pocs minuts centenars i centenars de compartits i de 'm'agrada'.

<

>

Crítiques de Carmen Calvo sobre l'anomenada Llei Trans.

El missatge de Carla Antonelli arriba després de les crítiques que Carmen Calvo ha fet sobre l'anomenada Llei Trans. La fins ara vicepresidenta primera del Govern va comentar que tenia dubtes sobre la norma i va mostrar la seua preocupació en una entrevista a la Cadena SER.

"Em preocupa fonamentalment la idea de pensar que es tria el gènere sense més que la mera voluntat o el desig, posant en risc els criteris d'identitat de la resta dels 47 milions d'espanyols; això ha de tenir unes garanties", va indicar Calvo.

Sobre el fet que menors de 16 anys puguen canviar de sexe sense un informe mèdic, Calvo va precisar que la dificultat no és només la de l'edat, sinó "el fet de generar nous drets que han d'entrar a funcionar amb altres existents".

"No és només l'edat, i els assumptes relatius als menors elatius als menors han d'estar particularment protegits, però el problema és que els drets mai són absoluts en democràcia, sempre tenen límits, tots tenen perfils de col·lisió amb uns altres", va assenyalar la vicepresidenta.

Els comentarios a Twitter no s'han fet esperar

Aconseguint ser Trending Topic el hashtag #AcosoaLasfeministas en twitter que s'ha omplit de comentaris i diferents opinions amb un sol objectiu defendre els seus drets.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

No sols a Espanya

<

>

I han volgut recordar

<

>

<

>

<

>

Moltes reben amenaces

<

>

<

>  

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carrefour dona un irrisori premi a una parella d'ancians i ompli les xarxes de mems" "Les màscares i distància de seguretat brillen per la seua absència en el Festival"