Vídeo: El Rei d'Orient que s'ha fet viral per la seua agressivitat

Melcior ha justificat la seua mala llet per uns actes vandàlics del públic
El rei Melcior de Terrassa s'ha fet viral | València Diari

En les cavalcades de Reis, sempre hi ha tres protagonistes, els Reis d'Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar. A pesar d'açò, enguany, en la cavalcada de Terrassa, en Barcelona, Melcior s'ha endut tot el protagonisme per la seua mala llet.

El protagonisme de Melcior, a demés, ha anat en augment després de què s'haja fet viral el vídeo a on se'l veu tirant caramels als xiquets des de la carrossa. Però no ho fa d'una forma 'normal', com Gaspar i Baltasar, sinó que li posa força.

Un rei Melcior enfadat

L'actitud d'este rei d'Orient ha sigut molt criticada, ja que, a demés, Melcior estava enfadat, com es pot vore en la seua cara. Per això, els pares no donen crèdit a este fet en un dia tan especial i màgic per als més menuts, que acudien a la cavalcada amb la il·lusió de trobar-se als seus estimats reis d'Orient.

Tot i això, els més menuts es van trobar amb un Melcior enfadat, que tirava caramels com si es tractara de perdigons. A demés, moltes de les crítiques han anat encaminades al fet que podria haver fet mal a algú, especialment a un xiquet.

Una acció 'justificada'

Segons afirma 'El Periódico', algú que estava entre el públic començà a tirar pedres i altres objectes molt més pesats que els caramels i va ser este el motiu pel que el rei Melcior va començar a tirar els caramels amb agressivitat i enfadat.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El problema de segon de primària que s'ha fet viral perquè ningú sap la solució" "La Policia Nacional alerta del SMS de la Seguretat Social que molta gent ha rebut"