‘Vivir es Urgente’ La samarreta solidària de Pau Donés

Molts rostres coneguts, molts amics de l'artista han volgut recordar-li i sumar-se a una bona causa, recaptar fons per a la investigació del càncer de còlon

Després d'un any sense Pau Donés i sense la seua música, eixa que tant de positivisme va transmetre fins al final. En este trist aniversari molts rostres coneguts i amics del cantant s'han mobilitzat per a recaptar fons per a la investigació del càncer de colon. 'Vivir es Urgente', una samarreta dissenyada pel mateix Pau Donés, ajudarà a continuar investigant sobre el càncer.

La samarreta solidària de Pau

 

La samarreta amb la qual contínua amb la lluita de Pau Donés contra el càncer. Un any després de la seua partida, el seu germà, Marc Donés, ha posat una iniciativa per a recaptar fons per a la investigació de la malaltia.


"Parla de la por, i de com perdre'l. Parla de colps, i de com encaixar-los. Però, sobretot, parla de la vida. De com viure-la. "Esta samarreta era de Pau. Ara és de tots".

La investigació és l'únic camí per a guanyar a càncer. Comprant esta samarreta amb el missatge de Pau, col·labores perquè CRIS contra el càncer puga continuar investigant i desenvolupe tractaments innovadors per a pacients.


La samarreta de Pau és una iniciativa de Jarabe contra el càncer i Help! Idees Bones i pots comprar-la en correos.market.es per a ajudar a CRIS contra el càncer en la seua labor d'investigació.


Pau estimava la vida, i l'amistat és una part molt important d'ella. Hem volgut que siguen els seus amics, la gent a la qual ell volia i admirava, els qui ens ajuden a difondre la seua filosofia de vida i el seu missatge en forma de samarreta.

Músics, actors, esportistes, periodistes, metges... fins a Alex, un veí de Montanuy, amb el qual Pau volia rodar el videoclip de Valent. Ningú ha volgut perdre's esta celebració de la vida.

El projecte solidari "La Camiseta de Pau" és un homenatge tèxtil i emocional al líder de Jarabe de Palo. Diversos vídeos donaran visibilitat a la iniciativa en la qual han participat de manera  desinteressada  artistes com Antonio Carmona, Luz Casal, Kiko Veneno, Estopa, Manolo García, Antonio Orozco, Dani Martín, El Langui, Coque Malla, Rulo, Toni Acosta, Jorge Drexler, Carlos Tarque, La Mari (Chambao), Ariel Rot y Dani Rovira, los deportistas Ricky Rubio, Carles Puyol y Pau Gasol, el cocinero Karlos Arguiñano, el presentador Christian Gálvez, el periodista Carles Francino o Jordi Évole y Andreu Buenafuente.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Solter amb més de 50 anys? Amb els següents consells, la solteria es va acabar" "Balenciaga i Crocs s'uneixen per a crear unes sandàlies que causen furor"