Els bombers extingeixen un incendi en una planta de reciclatge a Cervera del Maestre

El foc es va originar al voltant de les 20.50 hores de la vesprada, en una zona on hi havia una acumulació de fem per a reciclar.
Imatge de l'extinció de les flames a la planta de reciclatge de Cervera del Maestre | Consorci Provincial de Bombers de Castelló

 

Aquesta passada vesprada-nit de dilluns s'originava un incendi en la planta de reciclatge ubicada a la localitat de Cervera del Maestre, a la comarca del Baix Maestrat, segons ha informat el Consorci provincial de Bombers de Castelló.

 

El foc es va originar al voltant de les 20.50 hores de la vesprada, en una zona on hi havia una acumulació de fem de cinc metres d'altura, que havia de ser destinada al reciclatge. Aquest fem es trobava dins la planta, que compta amb 2.000 metres quadrats de superfície.

 

Fins al lloc del succés es van traslladar dos dotacions del parc del Baix Maestrat, que pertany al Consorci de Castelló, i els bombers es van dedicar, en un primer moment, a frenar l'avança de les flames. Posteriorment, davant la impossibilitat de fer ús de maquinària pesant per remoure el fem encés, els efectius de bombers van optar per utilitzar un gran volum d'aigua per extingir el foc.

 

Per a aquesta finalitat es va comptar amb una nodrissa pesada del Consorci de Castelló, amb 30.000 litres d'aigua de capacitat, així com amb el sistema d'extinció d'incendis de la mateixa planta de reciclatge, que, segons informació del Consorci, va funcionar a la perfecció.

 

Fins hui dimarts a les 12.30 hores s'han utilitzat més de 670.000 litres d'aigua en aquestes tasques d'extinció. Els efectius de bombers han treballat durant tota la nit i està previst que continuen fent-ho durant tota la jornada de hui, fins a donar per extingit completament el foc.

 

Incendi industrial a Almassora

El dilluns 28 de gener es produïa un incendi al terme municipal d'Almassora, a La Plana Alta. El foc afectava un antic desguàs que actualment es trobava en situació d'abandonament.

 

Fins al lloc dels fets el Consorci de Bombers va desplaçar dos dotacions del Parc de la Plana Baixa. Els bombers van treballar per tal de sufocar l'incendi, que afectava el magatzem exterior de l'esmentada empresa, on encara hi havia restes de fustes, palets i envasos diversos de les antigues instal·lacions.

 

Així mateix, els efectius de Bombers van evitar que el foc es propagara pels voltants, ja que hi havia perill que aquest arribara a cremar la vegetació de l'anomenada Rambla de la Vídua. Després de més d'una hora de treballs, es va aconseguir contindre el foc abans que avançara fins aquesta zona. El servei es va donar per controlat a les 14.40 hores. Posteriorment, van seguir realitzant-se tasques d'extinció per sufocar les flames per complet.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!