Peníscola serà escenari d'un dels programes de la setena edició de Masterchef

Els aspirants han de cuinar un suculent menú amb els productes típics de la localitat.
Leer en español
Imatge del castell de Peníscola | Cedida

 

La Diputació de Castelló ha portat a la província el programa televisiu "Masterchef" com a "gran plataforma" de promoció turística i especialment per a donar a conéixer la qualitat dels productes autòctons de 'Castelló Ruta de Sabor'. L'equip gravarà un els programes de la seua setena edició en Peníscola.

Aquest mateix dimecres comença el treball que "Masterchef" duu a terme a la província per a donar a conéixer a milions de persones que "a Castelló tenim el millor rebost del mediterrani", ha manifestat el president de la corporació, Javier Moliner. La Diputació suma aquesta producció audiovisual seguida per milions de persones al seu "treball i compromís" per generar oportunitats als productors i gastronomia castellonenca.

L'equip ha desembarcat ja a Peníscola per a gravar un dels programes de la seua setena edició, en el qual els aspirants han cuinat un suculent menú amb els productes típics de la localitat. A més de conéixer la gastronomia provincial, han gaudit passejant pels carrers, les platges i el Castell Palau de Peníscola.

Amb aquesta iniciativa, Moliner ha assegurat que "el compromís del Govern provincial és el de continuar obrint portes als nostres productors, als nostres pobles amb la condició que la nostra destinació i la nostra gastronomia siguen cada vegada més coneguts i benvolguts per més persones". "Ajudem a generar noves oportunitats d'ocupació i econòmiques als nostres pobles, estant molt orgullosos de l'enorme qualitat que tenen els nostres productes", ha afirmat.

L'enregistrament d'un programa de 'Masterchef' a la província de Castelló se suma a altres accions com la de fer del xef amb més estreles Michelín d'Espanya, Martín Berasategui, ambaixador de la marca 'Castelló Ruta de Sabor'.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!