Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Rescaten un home després de patir un accident de moto aquàtica a Peníscola

Els fets han ocorregut de matí en la platja Nord de Peníscola.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Aquest matí s'ha produït un accident amb una moto aquàtica a Peníscola, a la comarca del Baix Maestrat, en el qual ha precisat atenció el seu conductor, per símptomes d'ofegament, segons informava el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

Els fets han ocorregut de matí en la platja Nord de Peníscola, quan un home ha patit un accident amb la moto aquàtica que conduïa, i ha sigut tret de l'aigua.

 

Aleshores s'ha donat avís al CICU, al voltant de les 11.45 hores del matí, que ha mobilitzat fins al lloc del succés a un metge i una ambulància del Centre d'atenció primària de Peníscola.

 

El metge ha atés a l'home, que presentava símptomes d'ofegament, i posteriorment ha sigut evacuat al centre de salut de Peníscola. Més tard, el ferit ha sigut traslladat en una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) a l'Hospital de Vinaròs.

 

Mor una dona en patir una caiguda en unes escales a Benifaraig

Aquest passat dissabte es produïa un succés en el qual moria una dona en patir una caiguda en unes escales a la pedania de Benifaraig, a València, segons informava el diari Las Provincias.

 

Els fets van ocórrer el dissabte de nit, al voltant de les 22.30 hores. Segons sembla, la dona va patir un accident domèstic, en caure per unes escales en accedir a sa casa. Es pensa que podria haver entropessat o haver-se desequilibrat en patir un desmai. A causa de la caiguda la dona va patir un fort colp en la part de darrere del cap, a la nuca.

 

Fins al lloc dels fets es van personar efectius de la Guàrdia Civil, la Policial Local de València i una unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU), però en arribar no es va poder fer res per la víctima, i només es va poder confirmar la seua mort.

 

No es va trobar cap indici de violència, motiu pel qual es té la hipòtesi d’un accident domèstic. El cos de la dona va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal, perquè se li practique l’autòpsia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram