Vinaròs aprova cedir els terrenys per a la construcció del segon Centre de Salut

La Generalitat ja ha pressupostat una partida de 8 milions d'euros que invertirà en tres anualitats per a la construcció de l'immoble.
L'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, anuncia la cessió dels terrenys | Ajuntament de Vinaròs

 

L'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, compareixia aquest dijous davant dels mitjans de comunicació per explicar a la ciutadania l'estat del projecte per a la creació del segon Centre de Salut als terrenys de l'avinguda de Leopold Querol. Segons ha detallat la Generalitat Valenciana, ja ha pressupostat una partida de 8 milions d'euros que invertirà en tres anualitats per a la construcció de l'immoble.

 

Pla assenyalava que per a dur endavant tot el procés la Conselleria de Sanitat va requerir a l'Ajuntament la urbanització i cessió de la parcel·la com a primer pas per a la redacció del projecte. Durant el ple d'ahir es va aprovar la concessió dels terrenys i ara el Govern Municipal, abans de fer la cessió definitiva, posarà en marxa les feines d'urbanització a partir de la setmana vinent, seguint així les demandes de la Generalitat perquè el segon Centre de Salut puga ser una realitat.

 

L'alcalde ha destacat que "aquest pas ha patit més endarreriments dels previstos perquè ha hagut de ser l'actual Ajuntament l'encarregat de realitzar totes les gestions corresponents per a la indemnització dels propietaris afectats per aquesta expropiació, en especial del taller mecànic que hi havia en la parcel·la". En aquest sentit, ha remarcat, gràcies a la feina del Govern Municipal, que s'ha pogut desbloquejar la situació i avançar en la creació del projecte.

 

Pel que fa al segon Centre de Salut Pla ha insistit que una ciutat com Vinaròs amb més de 28.000 habitants necessita un segon espai d'atenció sanitària per oferir una millor assistència als veïns i ajudar així a descongestionar l'Hospital Comarcal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!