Una conductora resulta ferida en xocar contra un mur a l'A-23 a Sagunt

Els fets han ocorregut al voltant de les 9.20 hores del matí.
Imatge de l'A-23 al seu pas per Sagunt | Google Maps

 

Aquest matí es produïa un accident en l'autovia A-23, a l'altura de Sagunt, al Camp de Morvedre, en el qual s'ha vist implicada una conductora que s'ha estavellat contra un mur, segons ha informat Levante-EMV.

Els fets han ocorregut al voltant de les 9.20 hores del matí. Segons sembla, la conductora que circulava en sentit Teruel, ha perdut el control del vehicle per causes desconegudes, se n'ha eixit de la carretera i ha impactat de forma frontal contra el mur de l'autovia.

A causa del fot xoc, la part davantera del vehicle ha quedat destrossada. Tot i això, la conductora només ha resultat ferida lleu.

Efectius de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Sagunt s'han mobilitzat fins al lloc dels fets.

Mor un jove de 22 anys en un accident de trànsit a la CV-80 a Castalla

Ahir de matí es produïa un accident de trànsit a la carretera CV-80, al seu pas per la localitat de Castalla, a la comarca de l'Alcoià, en el qual moria un jove de 22 anys, segons informava la Guàrdia Civil de Tràfic, encarregada de les diligències.

Els fets van ocórrer al voltant de les 6.45 hores del matí, en el quilòmetre 8,700 de la carretera CV-80, a Castalla, quan, segons sembla, el jove se'n va eixir de la via amb el seu vehicle i va impactar contra un cartell publicitari.

El jove, que segons sembla era l'únic ocupant del vehicle, va patir un fort impacte i no va poder ser reanimat, morint en l'acte. La víctima vivia a la localitat d'Elda, a la comarca del Vinalopó Mitjà.

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergènci

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Policia Local de Sagunt inicia una campanya de l'ús del cinturó i els sistemes de retenció infantil" "‘Memòria de la Modernitat’ arriba a Sagunt amb els tresors artístics de la Diputació"