L’Ajuntament de Sagunt continua amb les actuacions al polígon Ingruinsa

Les obres, que ascendeixen a 204.116 euros, pretenen millorar l'aspecte, l'accessibilitat i la mobilitat del polígon.
Continuen les obres al polígon Ingruinsa de Sagunt | Ajuntament de Sagunt

L'Ajuntament de Sagunt està realitzant actuacions al polígon Ingruinsa amb l'objectiu de millorar l'aspecte del polígon, així com la seua accessibilitat i mobilitat. Aquestes obres ascendeixen a 204.116 euros i s'estan duent a terme amb ajudes de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El regidor de Grans Projectes, Contractació i Manteniment, Pepe Gil, va explicar que "l'ajuntament s'està fent càrrec de tots els equipaments i les despeses de les instal·lacions del polígon, és a dir, de tot allò que, fins fa uns mesos, era a càrrec dels propietaris de les empreses i solars del polígon, com és la llum, la neteja, els jardins, etc. Aquest fet representa un gran estalvi per a les empreses situades en el polígon, i, òbviament, això suposa un gran avantatge competitiu".

Les actuacions i millores que s'estan executant són: comunicar el carrer Fundición amb l'avinguda Amèrica, a l'altura del Museu Industrial, per millorar els accessos; carril bici per a comunicar amb el nucli amb el polígon; millores en els espais dedicats a jardins; tornar a pavimentar diferents trams; senyalització horitzontal i vertical per a facilitar l'accés; millora de les voreres, que actualment s'utilitzaven per a aparcar i no permetien als vianants la circulació; creació de places d'aparcament per a clients; senyalització homogènia per a tots els polígons i amb directoris d'empreses; i la creació d'una pàgina web específica per al polígon per a posar a l'abast de tots, la informació actualitzada, entre d'altres.

El regidor va declarar que "entenc que quan es fan canvis a tots ens costa adaptar-nos, però sens dubte, en estes actuacions, es millorarà, no solament l'aspecte físic del polígon, sinó també la comercialització que es fa en ell, l'accessibilitat i la mobilitat, la qual cosa ho faran més atractiu a clients i empreses". Així mateix, Pepe Gil va demanar disculpes pels problemes puntuals que unes obres d'aquesta envergadura puguen causar, "però, segur, que una vegada hagen finalitzat, el resultat serà totalment positiu; cal destacar que s'ha estat treballant en el polígon des de ja fa uns mesos i l'afectació ha sigut pràcticament nul·la. Igual que en la resta d'actuacions que fem, ens mou l'interés general per damunt del particular".

Els tècnics municipals ja s'han posat en contacte amb les empreses en les quals s'haja pogut produir alguna incidència per a solucionar-la al més prompte possible. De fet, segons el regidor, ahir pel matí es van adoptar mesures que afectaven un cas puntual i així es continuarà fent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L’Ajuntament de Sagunt reclama que es descarte la crema de residus per a millorar la qualitat de l’aire" "ATENCIÓ: Detinguts dos joves que van fugir de la Policia amb un vehicle conduït per un menor"