La Policia Local de Sagunt inicia una campanya de l'ús del cinturó i els sistemes de retenció infantil

La campanya començarà aquest dilluns i finalitzarà el pròxim diumenge 17 de març.
Campanya de l'ús del cinturó a Sagunt | Ajuntament de Sagunt

La Direcció General de Trànsit (DGT) iniciarà aquest dilluns, 11 de març, una campanya especial de control de l'ús del cinturó de seguretat i dels sistemes de retenció infantil, segons informen fonts de la Policia Local. Així, durant tota la setmana, fins al diumenge 17 inclòs, els agents de la Policia Local de Sagunt i de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, intensificaran els controls per a comprovar que tant el conductor com els ocupants dels vehicles fan ús del cinturó de seguretat.

Comprovaran, d'igual manera, que els menors viatgen amb els corresponents sistemes de retenció infantil adequats a la seua alçada, pes i edat. Des de la DGT s'ha convidat els ajuntaments a sumar-se a esta campanya, "donada la rellevància que els conductors adquirisquen l'hàbit d'usar els cinturons en l'entorn urbà".

Esta iniciativa s'emmarca dins de la programació de campanyes especials de vigilància previstes per la DGT per a enguany amb l'objectiu de millorar la seguretat viària i conscienciar els usuaris de les vies sobre la importància de mantenir comportaments més segurs, campanyes a les quals està adherit l'Ajuntament de Sagunt a través del corresponent conveni de col·laboració. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"‘Memòria de la Modernitat’ arriba a Sagunt amb els tresors artístics de la Diputació" "ATENCIÓ: Sagunt alerta d'almenys 15 perforacions il·legals en el seu terme municipal"