Sagunt continua mostrant les seues experiències en Fitur

Sagunt mostra els seus encants turístics a Fitur | Ajuntament de Sagunt

 

En el Dia de la Comunitat Valenciana, l'estand de Sagunt en la Fira Internacional de Turisme, Fitur, ha rebut la visita del President de la Generalitat; Ximo Puig, al costat de la vicepresidenta; Mónica Oltra, el Secretari Autonòmic de Turisme; Francesc Colomer i el President de la Diputació de València; Toni Gaspar els qui han pogut conéixer tots els productes turístics i experiències que oferix la ciutat de la mà de Quico Fernández, alcalde de Sagunt, la delegada de Turisme; Natalia Antonino i la delegada de Festes; Asunción Moll.

 

Els representants autonòmics han pogut conéixer també el dron de salvament que aporta un valor afegit a la seguretat de la platja de Port de Sagunt, que d'altra banda és un servei únic a la Comunitat Valenciana.

 

En representació de les nostres festes, han rebut als visitants i autoritats, Inés Miret, fallera infantil de la comarca, Paula Marrón, fallera Major de la comarca i Rafael Burgos, President de la Federació Junta Fallera de Sagunt FJFS junt Rafael Benavent, clavari de la Mayoralía de l'any de la confraria de la sang amb la comitiva de majorales.

 

La delegació municipal ha assistit com a convidada a la presentació de la Xarxa de Jueries d'Espanya, Camins de Sefarad, atés que Sagunt és finalista al costat d'altres quatre municipis a formar part de la citada xarxa.

 

Sagunt a més és ja una comarca de cinema. Així ahir s'ha presentat en l'estand de la Comunitat Valenciana la film Office de la qual Sagunt ja és part activa. El desenvolupament d'este producte turístic és part del Pla de Dinamització i Governança Turística del Camp de Morvedre, que ha desenvolupat un complet banc d'imatges i de professionals del sector audiovisual, recollits en la web www.saguntofilmoffice.com.

 

Tal com ha explicat la delegada de Turisme, Natalia Antonino, “ja en el pla d'enguany està contemplada la finestreta única i evidentment és un producte interessant dins d'este marc de referent cultural i turístic que és Sagunt com a plató de cinema, com a plató de publicitat, en definitiva tot el que envolta a les arts escèniques.”

 

Fitur continua i en els pròxims dies Sagunt continuarà convidant als visitants a descobrir totes les experiències i productes dels quals poden gaudir tots els dies de l'any.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!