La Lira Saguntina oferirà el segon concert del XV cicle de música sacra Sagunt in Excelsis

L’actuació ‘La Roxelane’ serà diumenge que ve, 7 d’abril, a les 19 hores a l’Auditori Joaquín Rodrigo
La Societat Musical Lira Saguntina | Ajuntament de Sagunt

 

La Roxelane serà el segon concert de la XV edició del cicle de música sacra Sagunt in Excelsis, que tindrà lloc el diumenge, 7 d'abril. L'actuació, a càrrec de la Societat Musical Lira Saguntina, començarà a les 19 hores a l'Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt. Es tracta d'un concert gratuït, organitzat per la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt, i que tindrà una durada de 75 minuts.

 

Sagunt in Excelsis ofereix, en diferents espais religiosos de la ciutat de Sagunt, un conjunt de manifestacions musicals d'alt nivell, amb la participació de notables intèrprets. Es vol oferir un complement cultural que, partint de l'espiritualitat religiosa, base de la celebració, oferisca un ampli ventall de programes i intèrprets musicals de reconegut prestigi. Tot això inscrit en el context que suposa la celebració de la Setmana Santa Saguntina, Festa d'Interés Turístic Nacional.

 

El cicle de música sacra s'inscriu en l'àmbit de la projecció de la ciutat de Sagunt, a través del seu patrimoni, entés en el sentit ampli del terme que integra el patrimoni arquitectònic, el documental, el paisatgístic i el conjunt de festes i tradicions pròpies d'un espai de convivència.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!