Tanquen al tràfic marítim el Port de Sagunt a causa de les condicions meteorològiques

El tancament del port s'ha efectuat a les 12.58 hores del migdia, a causa de les males condicions meteorològiques.
Imatge d'arxiu del Port de Sagunt | Autoritat Portuària de València

 

L'Autoritat Portuària de València ha anunciat aquest migdia el tancament del tràfic marítim al Port de Sagunt (El Camp de Morvedre).

 

 

L'Autoritat ha comunicat que el tancament del port s'ha efectuat a les 12.58 hores del migdia, a causa de les males condicions meteorològiques i la situació del mar.

 

Durant la jornada de hui s'esperen pluges de consideració en diferents zones de la Comunitat Valenciana, que es mantindran durant les pròximes jornades. Així, hi ha actives diverses alertes grogues per fortes pluges a les províncies de Castelló i València, i al nord de la província d'Alacant.

 

Dies de pluges generalitzades

L'Agència Estatal de Meteorologia, Aemet, preveu per a aquest dijous un dia amb cels coberts i precipitacions a pràcticament tot el territori valencià. Tot i això, les pluges seran més persistents en la meitat nord de la Comunitat, mentre que en la part sud seran menys intenses i més disperses. Aquestes pluges poden ser localment fortes i anar acompanyades de tempesta.

 

Si ens fixem en els mapes de símbols d'Aemet, amb el pas de les hores, la pluja pot generalitzar-se també a les zones del sud. Aquests mapes assenyalen durant el matí cels nuvolats sense precipitacions al nord d'Alacant, i fins i tot algunes ullades de sol en la zona més al sud del territori. No obstant això, a partir de la vesprada les pluges es mantenen a Castelló i València, però també apareixen igualment al sud.

 

Per a divendres s'espera una nova jornada marcada per les pluges generalitzades a tot el territori. Aquestes precipitacions poden ser localment fortes i acompanyades de forma ocasional de tempestes. A més, seran persistents en el cas de la meitat nord de la Comunitat.

 

De vesprada la pluja continuaria concentrant-se a les províncies de València i Alacant, mentre que a Castelló tendirien a remetre, deixant pas fins i tot a intervals de núvols i alguns clars.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!