Mor una estudiant de Castelló en caure-li un fanal damunt a Praga

El fanal va caure a causa de l'impacte d'un cotxe que va patir un accident.
Imatge de Praga, capital de la República Txeca | Wikipedia

 

Una jove de 20 anys, natural de Castelló de la Plana, moria el passat divendres, en caure-li un fanal a Praga, a conseqüència d'un accident. La jove estava a Praga estudiant aquest curs amb una beca Erasmus, segons ha informat Levante-EMV.

Els fets van ocórrer divendres de nit, segons explicaven amistats de la víctima. La jove, junt amb el seu grup d'amigues, estava passejant per un carrer de la capital de la República Txeca quan es van veure sorpreses per un accident en el qual un cotxe va impactar contra un fanal. A causa del xoc, el fanal va caure, pegant a la jove.

Els amics de la jove han quedat molt afectats per la situació i encara no assimilen el succés. De moment no hi ha data per al repatriament del cos a terres valencianes.

La víctima estava a Praga realitzant una beca Erasmus, que consisteix en un programa de les universitats que fomenta la mobilitat de l'alumnat entre diferents llocs d'Europa, per tal d'estudiar durant un període de temps. La jove era estudiant del grau en Estudis Internacionals per la Universitat Autònoma de Madrid (UAM), i es trobava en el tercer curs.

Una jove ferida en caure-li una escala damunt a València

Una dona de 27 anys resultava ferida el passat dimecres 23 de gener a València, en caure-li damunt una escala pel fort vent. La jove va patir una bretxa al cap i va ser traslladada a l'Hospital Clínic.

Segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), l'accident es va produir al voltant de les 10.00 hores del matí al carrer Vicente la Roda de València, en el barri de la Malva-rosa.

A conseqüència del vent, la dona va rebre l'impacte d'una escala i va patir una bretxa al cap. La jove va rebre assistència del Suport Vital Bàsic (SVB) abans del seu trasllat al Clínic.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Castelló reforça el servei municipal de transport adaptat amb 1,2 milions fins a 2021"