Raphael i Manolo García es retrobaran amb Castelló dins les seues noves gires

Els dos cantants faran parada a Castelló de la Plana dins les seues gires nacionals.
Els cantants Raphael i Manolo García | València Diari

 

Raphael i Manolo García es retrobaran amb Castelló el divendres 3 de maig i el dissabte 1 de juny, respectivament, en la plaça de Bous, amb concerts de les seues noves gires nacionals.

La plaça serà el lloc amfitrió del començament de la gira 'RESinphónico', un projecte amb el qual Raphael engalana els seus millors clàssics acompanyat de l'Orquestra Simfònica de Castelló, avança la promotora Bemusic en un comunicat.

Raphael porta ja cinquanta anys en el món de la música i ha gravat més de 75 discos. En 1962 va guanyar el Festival de Benidorm que li va llançar a la fama i, des de llavors, ha venut més de 50 milions de discos. Amb 'REsinphónico' torna a assaborir els grans clàssics del seu repertori, alguns dels més mítics de la seua carrera i altres gravats per primera vegada des del seu llançament original.

'REsinphónico' no suposa una segona part de 'Sinphonico', el disc que Raphael va gravar en 2015, sinó que és una "volta de rosca" a aqueix concepte que l'artista ha efectuat "amb mestratge" al costat del prestigiós compositor Lucas Vidal.

En una parenceria d'invenció i moviment constant, 'REsinphónico' interpreta una selecció de les seues "joies de la corona" a través d'una "valenta i sorprenent" unió entre el to simfònic més clàssic i elements propis de la música electrònica.

Per part seua, Manolo García arriba a Castelló 15 anys després de la seua última presència. El mític cantant actuarà en un format acústic, més personal i sonor, que sorprén els seus seguidors i que inclou una selecció dels temes de la seua carrera.

Després de militar en Los Rápidos en els huitanta, també en Els Rucs i en L'Últim de la Fila, Manolo García va iniciar en solitari una carrera extensa i elèctrica que li va consagrar com una "gran icona" de la música espanyola. Ara arriba amb aquest format acústic on una extensa banda li acompanya sobre l'escenari. Manolo García arribarà a Castelló immers en la seua gira acústica, que li farà visitar més de 50 localitats de tota Espanya.

Els dos concerts compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló i la promotora. Les entrades per a Raphael estaran a la venda aquest divendres, 8 de febrer, des de les 9 hores, en el portal de venda d'entrades provincial i punts habituals, mentre que les del concert de Manolo García eixiran el dilluns 11 a partir de les 9 hores en els mateixos punts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Detingut per agredir al seu company de pis amb un vidre a Castelló" "ATENCIÓ: Més de 60 intervencions dels bombers pel fort vent a Castelló"